Ερωτοκρίτου: Καμιά κακοπιστία στον χειρισμό Providencia

Με υποβολές για κακοπιστία στον τρόπο που χειρίστηκε την υπόθεση providencia ολοκληρώθηκε σήμερα η αντεξέταση του τέως Βοηθού Γενικού Εισαγγελέως Ρίκκου Ερωτοκρίτου από τον εκπρόσωπο της Κατηγορούσας Αρχής Ηλία Στεφάνου ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας.

Ο κ. Ερωτοκρίτου απέρριψε τις υποβολές της Κατηγορούσας Αρχής αναφέροντας, μεταξύ άλλων, ότι “δεν είχα καμία σχέση και ούτε με ενδιέφερε εμένα το συμφέρον του δικηγορικού γραφείου Νεοκλέους”.

Ο κ. Στεφάνου υπέβαλε στον κ. Ερωτοκρίτου ότι “αν λειτουργούσατε

καλόπιστα τότε θα έπρεπε ήδη από τον Αύγουστο ή από τις αρχές του Σεπτέμβρη (του 2013) να δώσετε οδηγίες για ποινική δίωξη είτε να δώσετε οδηγίες για τη λήψη οποιονδήποτε καταθέσεων και όχι να αναμένετε εντός του Οκτωβρίου του 2013”.

Ο Εκπρόσωπος της Κατηγορούσας Αρχής υπέβαλε στον κ. Ερωτοκρίτου τη θέση ότι εάν όντως λειτουργούσε καλόπιστα και "όχι με αλλότριο κίνητρο" να δώσει οδηγίες για ποινική δίωξη με αντάλλαγμα τη μη καταχώρηση σημειώματος εμφάνισης από πλευράς του δικηγορικού γραφείου Νεοκλέους στην αγωγή του συμψηφισμό θα ζητούσε και θα λάμβανε τη συγκατάθεση του Πέτρου Κληρίδη “και όχι να λειτουργήσεις πίσω από την πλάτη του”.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα