«Μπονατίνι στον Ολυμπιακό θέλει ο Σίλβα»

Σύμφωνα με τους Πορτογάλους, ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του επιθετικού της Εστορίλ, Λέο Μπονατίνι.

Όπως αναφέρει η A Bola, ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον 22χρονο Βραζιλιάνο επιθετικό της Εστορίλ, Λέο Μπονατίνι, ο οποίος αποτελεί προσωπική επιλογή του Μάρκο Σίλβα.

Ο

Πορτογάλος τεχνικός των «ερυθρολεύκων» φέρεται να έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Μπονατίνι, ο οποίος πραγματοποιεί μία εξαιρετική σεζόν με την Εστορίλ.

Ο Μπονατίνι, που μεταγράφηκε στην Εστορίλ το 2014 από την Γκοϊάς, μετράει φέτος 15 γκολ σε 29 εμφανίσεις στο πορτογαλικό πρωτάθλημα. Για τον Βραζιλιάνο φορ ενδιαφέρεται έντονα και η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, ενώ το όνομά του είχε ακουστεί πρόσφατα και για την ΑΕΚ.

Παράλληλα η A Bola κάνει ξανά λόγο περί ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού για τον αμυντικό της Εστορίλ, Γιοχάν Ταβάρες, τονίζοντας ότι και αυτός θα μπορούσε να μετακινηθεί το καλοκαίρι στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο Ταβάρες τελευταία είναι στο μεταγραφικό στόχαστρο της ΑΕΚ, η οποία μάλιστα βρισκόταν σε επαφές μαζί του, από τη στιγμή που το συμβόλαιό του με την Εστορίλ λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Keywords
Τυχαία Θέματα