Πυρκαγιές στην Λεμεσό - Δυο μέτωπα σε Μονή ένα σε Παραμάλλι

Υπό έλεγχο έχουν τεθεί οι πυρκαγιές σε Μονή και Παραμάλι σύμφωνα με πληροφορίες από την Πυροσβεστική.

Λόγω καπνών, από τις πυρκαγιές στην περιοχή του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας - Λεμεσού, παρά την Μονή, η ορατότητα ήταν περιορισμένη.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία όπως ενημερώνεται το SigmaLive ενήργησε άμεσα και αποτελεσματικά.

Η μια εστία πυρκαγιάς ήταν στην περιοχή παρά το Monte Caputo. Ανταποκρίθηκαν 5 πυροσβεστικά οχήματα από τους Σταθμούς Λεμεσού. Στην πυρκαγιά ανταποκρίθηκαν επίσης και 2 πυροσβεστικό όχημα

του Τμήματος Δασών. Κάηκαν ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση.

Και δεύτερη πυρκαγιά στον ίδιο χώρο

Νέα πυρκαγιά ξέσπασε σε απόσταση 200 περίπου μέτρων από την πρώτη.. Ανταποκρίθηκαν μέχρι 5 πυροσβεστικά οχήματα από τους Σταθμούς Λεμεσού και δεύτερο πυροσβεστικό όχημα του Τμήματος Δασών. Η πυρκαγιά έκαψε πάνω από 3 δεκάρια ξηρά χόρτα, ακακίες, σκύβαλα και άγρια βλάστηση.

Οι προσπάθειες επικεντρώθηκαν στην προστασία υποστατικών. Η πυρκαγιά είναι υπό έλεγχο.

Τρίτο μέτωπο στο Παραμάλλι παρά τις ΒΒ

Και τρίτο μέτωπο πυρκαγιάς ξέσπασε στις 15.41 όπου λήφθηκε μήνυμα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα παρά το χωριό Παραμάλι στη Λεμεσό. Ανταποκρίθηκαν 2 πυροσβεστικά οχήματα από τους Σταθμούς Λεμεσού και 2 από τις Βρετανικές βάσεις. Η πυρκαγιά είναι σε ξηρά χόρτα και χαρουπόδεντρα και βρίσκεται σε εξέλιξη. Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 16.55 αφού έκαψε ξηρά χόρτα, αποκάλαμα, μπάλες σανού και χαρουπόδεντρα. Στην περιοχή παραμένουν πυροσβεστικά οχήματα λόγω του κινδύνου αναζωπύρωσης. Τα αίτια διερευνώνται.

Keywords
Τυχαία Θέματα