«Όλοι ένιωθαν ότι θα πιάσει ένα πέναλτι ο Αντώνης» (ηχητικό)

Ο εκπρόσωπος τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου μίλησε στο Ράδιο Πρώτο για την χθεσινή πρόκριση στον τελικό και αναφέρθηκε στην διαδικασία των πέναλτι λέγοντας ότι, όλοι οι Ομονοιαάτες εκείνη την στιγμή ένιωθαν ότι ο Γιωργαλλίδης θα πιάσει ένα πέναλτι.


Οι πιο σημαντικές του δηλώσεις και αναλυτικά στο ηχητικό:
«Η προκήρυξη είναι ξεκάθαρη. Το παιχνίδι θα γίνει στο ΓΣΖ. Εμείς θεωρούμε πως το ΓΣΠ προσφέρει καλύτερες συνθήκες να διεξαχθεί μια γιορτή

του ποδοσφαίρου. Περισσότεροι φίλαθλοι θα μπορούν να βρεθούν στο γήπεδο. Το ΓΣΠ θα ήταν το ιδανικό. Σεβόμαστε την προκήρυξη. Θα συζητήσουμε με τον Απόλλωνα και θα σεβαστούμε απόλυτα την θέση του. Στόχος όπου και αν παίξουμε είναι να κατακτήσουμε τον τίτλο»

«Ήταν ένα παιχνίδι που εξελίχθηκε όπως το περιμέναμε. Λίγες καλές φάσεις, μπόλικο άγχος, πίεση και όσο πλησίαζε στο τέλος έμοιαζε σε ρωσική ρουλέτα. Ευτυχώς στα πέναλτι καταφέραμε να περάσουμε στον τελικό.
Όλοι οι Ομονοιάτες ένιωθαν ότι ένα ένα πέναλτι θα πιάσει ο Αντώνης. Ήταν εύστοχοι και οι πέντε ποδοσφαιριστές και πήραμε την πρόκριση έστω σε αυτή τη διαδικασία
Ναι μεν υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση. Συνέπεια βγαίνει και στα αποτελέσματα, όμως δεν υλοποιήσαμε ακόμα τους στόχους μας. Έχουμε ακόμα δρόμο, οπότε από σήμερα όλοι έχουν συμφωνήσει ότι πλέον όλους μας απασχολεί είναι στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον ΑΠΟΕΛ. Είναι ένα παιχνίδι που μας δίνει την προοπτική να αγκαλιάσουμε το εισιτήριο της Ευρώπης.
Βγαίνει σταθερότητα και απαιτείται να συνεχίσουμε με αυτό τον τρόπο. Στοχεύουμε σε πολύ πιο ψηλά πράγματα».

Keywords
Τυχαία Θέματα