Ερμής: Πιστεύουν στην ανατροπή

Σε πολύ δύσκολη θέση βρίσκεται ο Ερμής, συγκεκριμένα με το πέρας της 20ης αγωνιστικής είναι στην 11η θέση, δεν υπάρχει όμως χρόνος για δάκρυα, με τους "φτεροπόδαρους" να υποδέχονται αύριο Τέταρτη στο "Αμμόχωστος" τον Απόλλωνα για τη ρεβάνς κυπέλλου.

Παρά το 3-1 του πρώτο αγώνα, οι παίκτες του Νίκου Παναγιώτου δεν θα υψώσουν λευκή σημαία και θα προσπαθήσουν να κάνουν ότι μπορούν για την ανατροπή, είναι αρκετά δύσκολο, όμως το εκτός έδρας γκολ του Ντίξον ίσως βοηθήσει την ομάδα. Τα προγνωστικά δεν είναι με το μέρος

τους, όμως υπάρχει η δίψα και ίσως ένα γρήγορο γκολ αλλάξει για τα καλά τα δεδομένα. Σε καμία περίπτωση στον Ερμή δεν σκέφτονται να χρησιμοποιήσουν νεαρούς ποδοσφαιριστές που δεν έχουν αρκετά λεπτά στα πόδια τους, πάνε για φουλ επίθεση.

Πρώτο μέλημα της ομάδας στον αυριανό επαναληπτικό είναι να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα τουλάχιστον μέχρι το 45άλεπτο και ακολούθως μετά ο αγώνας θα κριθεί από την προσπάθεια των παικτών του Ερμή. Ο Κύπριος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στο Μουσταφά, ενώ όλοι οι υπόλοιποι είναι στη διάθεση του.

Keywords
Τυχαία Θέματα