ΑΕΛ: Αντιμέτωπη με το μεγάλο της πρόβλημα

Κανείς από πλευράς ΑΕΛ δεν περίμενε πως η ομάδα του θα είχε αυτή την απογοητευτική πορεία η οποία μάλιστα συνοδεύεται με αρνητικά στατιστικά. Μπορεί τη δεδομένη στιγμή οι ποδοσφαιριστές του Χάβου να άρχισαν να παίρνουν τα πάνω τους ωστόσο όπως τόνισε και στο Ράδιο Πρώτο ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας «Η ΑΕΛ εξακολουθεί να βρίσκεται σε άσχημη βαθμολογική θέση». Ωστόσο εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι με τις προσθήκες των νέων αποκτημάτων αλλά και

την αλλαγή εικόνας των παικτών η ΑΕΛ θα βρει τον δρόμο για να επιστρέψει.

Ένα από τα μεγαλύτερα της προβλήματα ήταν και είναι ακόμη το σκοράρισμα. Η ομάδα της Λεμεσού διαθέτει την χειρότερη επιθετική γραμμή με μόλις 12 τέρματα, ενώ μια θέση πάνω από αυτή είναι η Αγία Νάπα με 15 με τους «πορτοκαλί» να βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Τα φετινά γκολ της ΑΕΛ:
ΑΕΛ-Αγία Νάπα 1-0 (Σαρδινέρο)
ΑΕΛ-Ερμής 1-0 (Φέλτσερ)
ΑΕΛ-Άρης 1-2 (Νιάνγκ)
ΕΝΠ-ΑΕΛ 2-2 (Και τα δυο πέτυχε ο Σαρδινέρο)
Δόξα-ΑΕΛ 2-1 (Σαρδινέρο)
ΑΕΛ-Ομόνοια 2-1 (Σαρδινέρο, Σεμά)
Αγία Νάπα-ΑΕΛ 0-1 (Αντράντε)
Ερμής-ΑΕΛ 2-1 (Σιέλης)
ΑΕΚ-ΑΕΛ 0-2 (Σαρδινέρο, Φέλτσερ)

Αγώνες κυπέλλου
ΑΕΛ-Αγία Νάπα 1-0
Αγία Νάπα-ΑΕΛ 1-2

Στο πρωτάθλημα, έξι γκολ πέτυχε ο Σαρδινέρο, δυο γκολ ο Φέλτσερ και από ένα οι Νιάνγκ, Σεμά, Σιέλης και Αντράντε.

Ένα πρόβλημα το οποίο ευελπιστεί ο Ελλαδίτης τεχνικός πως θα επιλυθεί και μάλιστα πολύ σύντομα. Η ομάδα άρχισε σιγά και σταθερά να βρίσκει τα πατήματα της , άλλαξε το αγωνιστικό της προφίλ, δημιουργεί αρκετές ευκαιρίες και με την είσοδο των νέων αποκτημάτων Πιεχ και Αγκάνοβιτς όλοι ευελπιστούν πως η δυστοκία στο σκοράρισμα θα αλλάξει.

Keywords
Τυχαία Θέματα