Ερμής: Νίκη για εδραίωση

Η σημασία του σημερινού αγώνα με την ΑΕΛ αποτυπώνεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε μεσοβδόμαδα η διοίκηση του Ερμή και με την οποία εφιστά την προσοχή των παιχτών και της τεχνικής ηγεσίας, ζητώντας επιτακτικά τη νίκη.

Οι «φτεροπόδαροι» θα φιλοξενήσουν στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» τη λεμεσιανή ομάδα, με τη διοίκησή τους να χαρακτηρίζει ως πολύ σημαντικό τον σημερινό αγώνα για την επίτευξη του στόχου της εισόδου στην εξάδα και να ζητά από τους ποδοσφαιριστές να καταβάλουν τον καλύτερο εαυτό τους για την κατάκτηση της

νίκης.

Ο βαθμός δυσκολίας του σημερινού αγώνα είναι ιδιαίτερα υψηλός, όμως ο στόχος του Ερμή παραμένει ίδιος όπως σε κάθε παιχνίδι και δεν είναι άλλος από την κατάκτηση των τριών βαθμών.

Η ήττα στον προηγούμενο αγώνα με την ΑΕΚ «πλήγωσε» την ομάδα της Αραδίππου, που πάλεψε με όλες τις δυνάμεις της για την αποκόμιση βαθμολογικού κέρδους αλλά πλήρωσε ένα λάθος.

Σήμερα, οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Παναγιώτου θέλουν να εξαργυρώσουν μία καλή εμφάνιση με την κατάκτηση των τριών βαθμών και καλούνται να παραμείνουν συγκεντρωμένοι καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα και ν’ αποφύγουν τα ατομικά λάθη για να μεγιστοποιήσουν τις πιθανότητές τους για την επίτευξη του στόχου τους.
Η προετοιμασία της ομάδας κύλησε χωρίς απρόοπτα στη διάρκεια της βδομάδας. Ο Νίκος Παναγιώτου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές του και να καταστρώνει απρόσκοπτα τα πλάνα του.

Keywords
Τυχαία Θέματα