Άρης: Στόχος η 3η σερί νίκη

Με στόχο να δώσει συνέχεια στο σερί του, ο Άρης ταξιδεύει σήμερα στο «Δασάκι» για να αντιμετωπίσει τον Εθνικό. Για την ομάδα του Φρεντερίκ Βάντερμπιστ η σημερινή αναμέτρηση είναι πολύ σημαντική γιατί, αν καταφέρει να πάρει το τρίποντο κόντρα σε έναν αντίπαλο που είναι ανεβασμένος τον τελευταίο μήνα, τότε, θα μπορεί να αισιοδοξεί ακόμα περισσότερο για τη συνέχεια.

Η ψυχολογία του Άρη για πρώτη φορά στη φετινή περίοδο είναι πολύ υψηλά. Οι δύο σερί νίκες, αλλά κυρίως η πολύ καλή εμφάνιση

που πραγματοποίησε στον τελευταίο του αγώνα με τη Δόξα, έχουν φτιάξει για τα καλά το κλίμα. Ο Βέλγος τεχνικός κ. Βάντερμπιστ έχει καταφέρει σε σύντομο σχετικά διάστημα όχι μόνο να βελτιώσει τον Άρη αγωνιστικά, αλλά και να δημιουργήσει ένα οικογενειακό κλίμα ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές.

Προβλήματα υπάρχουν, αφού οι Θεοφίλου και Μάρτινς τραυματίστηκαν στην προπόνηση της Τετάρτης και είναι αμφίβολοι. Αν ο αρχηγός της ομάδας δεν καταφέρει να αγωνιστεί τότε τη θέση του θα πάρει ο Παντίδος. Όσον αφορά τον Μάρτινς υπάρχει το υλικό για να καλυφθεί το κενό του, αν δεν είναι σε θέση να προσφέρει σήμερα. Στα θετικά για τον προπονητή της λεμεσιανής ομάδας πως έχει ξανά στη διάθεσή του τον Χάρμονι Ικάντε που εξέτισε την τιμωρία του.

Keywords
Τυχαία Θέματα