Ανόρθωση: Υψίστης σημασίας

Υψίστης βαθμολογικής και όχι μόνο σημασίας είναι το σημερινό έκτος έδρας ντέρμπι της Ανόρθωσης με τον Απόλλωνα. Η «Κυρία» αγωνιστικά παραπαίει, γεγονός που την έχει φέρει μακριά από την εξάδα και τις πρωταγωνιστικές θέσεις του πρωταθλήματος. Ο βαθμός δυσκολίας του σημερινού αγώνα είναι πολύ υψηλός. Θα αντιμετωπίσει σαφώς μια καλύτερη και ποιοτικότερη ομάδα, όμως καλείται να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Να δείξει ότι έχει ξεπεράσει την ντροπιαστική ήττα εντός έδρας από την Καρμιώτισσα και να αναπνεύσει βαθμολογικά. Η Ανόρθωση μπαίνει σε μια σειρά ντέρμπι τα οποία σε μεγάλο

βαθμό θα διαμορφώσουν την πορεία της στο πρωτάθλημα. Σε αυτά τα ντέρμπι θέλει να φωνάξει «παρών». Η αρχή όλοι ευελπιστούν ότι θα γίνει σήμερα. Διαφορετικά, αν τα αρνητικά αποτελέσματα συνεχιστούν, κανείς δεν ξέρει πού θα οδηγηθεί η «Κυρία».

Η Ανόρθωση δεν είναι καλά, κι όχι μόνο από αγωνιστικής πλευράς. Τις τελευταίες ημέρες επανήλθε το διοικητικό πρόβλημα. Η παραίτηση Πουλλαΐδη δρομολογεί νέες εξελίξεις, τόσο στη διοίκηση του Σωματείου όσο και στη διοίκηση της εταιρείας. Οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να μείνουν ανεπηρέαστοι, όσο αυτό γίνεται, από όλες αυτές τις εξελίξεις. Τα διοικητικά θέματα θα λυθούν μετά τον αγώνα. Μάλιστα, τη Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί συνεδρία του Δ.Σ. του Σωματείου, στην οποία θα εξεταστούν όλα τα θέματα. Για το πώς προχωρά διοικητικά αλλά, το σημαντικότερο, πώς θα εξευρεθούν οικονομικοί πόροι. Η κακή πορεία ώς τώρα υπολογίζεται ότι θα δημιουργήσει έλλειμμα μέχρι το τέλος της χρονιάς, ενώ θα πρέπει να βρει και χρήματα για τη β' μετεγγραφική περίοδο.

Αλλάζει πλάνο
Η προετοιμασία της Ανόρθωσης ολοκληρώθηκε χθες. Ο Ισραηλινός προπονητής Ρόνι Λέβι αναμένεται πως θα προβεί σε δυο αλλαγές. Οι Οικονομίδης και Γκονσάλβες θα πάρουν φανέλα βασικού, ενώ στον πάγκο θα μείνουν οι Πελέ και Κυριάκου. Έτσι, η «Κυρία» αναμένεται να ξεκινήσει τον αγώνα με τον Κόπριβετς κάτω από τα δοκάρια. Στο δεξί άκρο της άμυνας θα αγωνιστεί ο Μούρα. Στο αριστερό άκρο της άμυνας θα βρίσκεται ο Σάντος. Στο κέντρο της άμυνας οι Σεού και Ερέρο. Στη μεσαία γραμμή τα δυο αμυντικά χαφ θα είναι οι Ζοάο Βικτόρ και Οικονομίδης. Σε ρόλο επιτελικού μέσου ο Ρούμπεν Ράγιος. Στα δυο φτερά της μεσαίας γραμμής οι Καρλίτος και Γκονσάλβες και στην κορυφή της επίθεσης ένας εκ των Κολούνγκα ή Καμπρέρα.

Δίπλα της ο κόσμος
Παρά τη μεγάλη απογοήτευση που νιώθουν, ο κόσμος της Ανόρθωσης θα είναι και πάλι δίπλα στην ομάδα. Σε τέτοιες δύσκολες αγωνιστικές περιόδους είναι που χρειάζεται την επιπλέον στήριξη του κόσμου, κι αυτό θα πράξουν σήμερα στο Τσίρειο Στάδιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα