Ερμής: Μακριά από κάθε είδους άγχος

Περισσότερο ως παιχνίδι γοήτρου παρά ουσίας μπορεί να χαρακτηρισθεί το σημερινό για τον Ερμή. Η ομάδα του Κάρλος Κορμπεράν αντιμετωπίζει τη Νέα Σαλαμίνα στο γήπεδο «Αμμόχωστος», στην αναμέτρηση που ολοκληρώνει την 3η αγωνιστική της β’ φάσης του πρωταθλήματος Cyta και θέλει να πάρει τους τρεις βαθμούς, οι οποίοι θα τον βοηθήσουν στην προσπάθεια που κάνει για την κατάκτηση της πρώτη θέσης στο β’ γκρουπ.


Η νίκη επί της Καρμιώτισσας στην προηγούμενη αγωνιστική, ουσιαστικά,

έδωσε την ευκαιρία στον Ερμή να ξεγνoιάσει, εκμηδενίζοντας τις πιθανότητες εμπλοκής του σε περιπέτειες στους εναπομείναντες αγώνες και πλέον κυνηγά μόνο την πρωτιά.
Η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων έδωσε την ευκαιρία στον Κάρλος Κορμπεράν να ξεκουράσει τους ποδοσφαιριστές του και να τους προετοιμάσει για τον σημερινό αγώνα με τους «ερυθρολεύκους».
Η διοίκηση του Ερμή εφιστά την προσοχή των παικτών και της τεχνικής ηγεσίας, καθιστώντας σαφές πως δεν θα ανεχθεί χαλάρωση στους εναπομείναντες αγώνες μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος. Είναι, άλλωστε, γνωστό πως τα παιχνίδια που απομένουν θ’ αποτελέσουν κριτήριο για την παραμονή ή όχι των παικτών στο ρόστερ της ομάδας και κατά τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Ο Ισπανός τεχνικός προετοίμασε την ομάδα του χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Μόνο ο τραυματίας Μπενγκά βρίσκεται εκτός πλάνων.

Keywords
Τυχαία Θέματα