Άρχισε να αγχώνεται…

ΑΡΗΣ
Έχασε από την Άχνα και μαζί την ευκαιρία να κάνει βήμα προς τη σωτηρία του, ο Άρης. Τώρα ξανά θέλει προσοχή, αφού η Δόξα μείωσε την απόσταση στους τέσσερεις βαθμούς. Η αλήθεια είναι πως, προχθές, ο Άρης, παρόλο που δεν ήταν τόσο καλός όσο σε προηγούμενα παιγνίδια του, θα μπορούσε να είχε αποφύγει την ήττα. Όμως, η αποβολή του Άλβαρεζ στη φάση του πέναλτι ήταν καταδικαστική για την ομάδα του Νικόλα Μαρτίδη, αφού όσο και αν προσπάθησε δεν κατάφερε να βρει το γκολ

που θα της έδινε έστω την ισοπαλία.

Η ήττα για τους «πράσινους» δεν είναι καθοριστική, αλλά λειτούργησε σαν καμπανάκι ενόψει της συνέχειας. Με τις διαφορές να μην είναι μεγάλες, πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί οι παίκτες της λεμεσιανής ομάδας για να μη βρεθούν σε δύσκολη θέση. Την ερχόμενη Κυριακή θα πάει στη Λάρνακα, για να αντιμετωπίσει τον Ερμή σε ένα παιγνίδι όπου η νίκη είναι μονόδρομος, για να μη χαθεί το μομέντουμ και να αρχίσει το άγχος και η πίεση.

Ο Μαρτίδης έχασε τον Άλβαρες που αποβλήθηκε, ενώ μάλλον δεν θα έχει ούτε τον Θεοφίλου, που είναι τραυματίας. Ο αρχηγός του Άρη έχει κάποιες ελπίδες, για να προλάβει τον αγώνα της Κυριακής, αλλά αυτό θα ξεκαθαρίσει μέσα στην εβδομάδα. Εκτός πλάνων για τον αγώνα με τον Ερμή είναι σίγουρα ο Αουρέλιο, όπως φυσικά και ο Σκούρτης.

Keywords
Τυχαία Θέματα