Έρχεται το 2ο Danatcon Business Challenge

ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ CAPITAL TODAY

Τον προσεχή Οκτώβριο, για δεύτερη συνεχή χρονιά, θα πραγματοποιηθεί το DanatCon Business Challenge που παρουσιάζει το περιοδικό CAPITAL TODAY. Δεκαπέντε από τις πιο αξιόλογες εταιρίες της Κύπρου θα κληθούν μέσα σε ένα εικονικό περιβάλλον,

να διαχειριστούν τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν καθημερινά στον πραγματικό κόσμο των επιχειρήσεων και του ανταγωνισμού.

Πρόκειται στην ουσία για μια επιχειρηματική προσομοιώση (Business Simulation), ένα νέο και καινοτόμο εργαλείο στον κλάδο της Ανάπτυξης Ταλέντων, που θεωρείται σήμερα, το πιο αποτελεσματικό και ευχάριστο εργαλείο για τη βελτίωση των επιχειρησιακών επιδόσεων μιας ομάδας διοίκησης.

Πώς θα λειτουργήσει το 2ο DanatCon Business Challenge;

Οι εταιρίες που θα συμμετάσχουν θα κληθούν μεταξύ άλλων να διοικήσουν μια «εικονική» επιχείρηση, σε ανταγωνισμό μεταξύ τους, σε 4 επιχειρησιακά τρίμηνα. Συγκεκριμένα, σε κάθε κύκλο, θα πρέπει να πάρουν στρατηγικές αποφάσεις σε θέματα ανταγωνιστών, προσωπικού, μάρκετινγκ, οικονομικών και να αποφασίσουν για τα διάφορα στοιχεία που θα επηρεάσουν την επιτυχία της επιχείρησής τους.

Στο τέλος κάθε κύκλου θα παρουσιάζονται τα αποτελέσματα της κάθε ομάδας και βάση αυτών θα αποφασίζονται οι στρατηγικές κινήσεις του επόμενου κύκλου.

Μερικά από τα οφέλη που θα έχουν οι συμμετέχοντες αυτής της επιχειρηματικής προσομοίωσης, είναι:

να λαμβάνουν υπόψην τις επιπτώσεις μιας απόφασης για όλη την εταιρία αντί να επικεντρώνονται στο τι είναι καλό, μόνο για το δικό τους τμήμανα σκέφτονται τις οικονομικές επιπτώσεις των αποφάσεών τους πριν τις λάβουννα συνεργάζονται καλύτερα σαν άτομα, σαν τμήματα και σαν διευθυντικά στελέχηνα επικεντρώνονται στο τί πραγματικά δημιουργεί αξία για τον οργανισμό

Προσκαλείστε να δοκιμάσετε αυτό το νέο εργαλείο επιχειρηματικής αριστείας, δηλώνοντας άμεσα συμμετοχή στο τηλέφωνο 99551066.

Το event θα διεξαχθεί στις 10 Οκτωβρίου 2017 στο ξενοδοχείο St. Rafael στη Λεμεσό, ενώ οι νικήτριες ομάδες θα βραβευτούν σε επίσημο δείπνο στις 11 Οκτωβρίου στο Royal Hall στη Λευκωσία.

Η DanatCon, η οποία ειδικεύεται στην ανάπτυξη ικανοτήτων διοίκησης για διευθυντικά στελέχη, έχει πετύχει να θεσμοθετήσει τον διαγωνισμό επιχειρηματικής προσομοίωσης σε συνεργασία με τη Business-Smart International UK, και με το περιοδικό CAPITAL TODAY. Ο Richard Berg, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας Business-Smart International, θα εποπτεύσει την διεξαγωγή του διαγωνισμού διασφαλίζοντας έτσι την αξιοπιστία του αποτελέσματος.

Χρυσός Χορηγός: ΟΠΑΠ Κύπρου

Αργυρός Χορηγός: Coffee Island Κύπρου

Keywords
Τυχαία Θέματα