Άγιος Κυπριανός – Ο Μάγος που ασπάστηκε τον Χριστιανισμό

Μη χάσετε αυτή την Κυριακή, 1η Οκτωβρίου, στο πακέτο της «Σημερινής»,

Η εφημερίδα ΣΗΜΕΡΙΝΗ και κατ’ επέκταση το Συγκρότημα Δίας, με αφορμή την μεγάλη ανάγκη του αναγνωστικού κοινού για τους Αγίους της Ορθόδοξης Εκκλησίας λαμβάνουν την πρωτοβουλία να κυκλοφορήσουν σε βιβλίο 333 σελίδων την έκδοση «Ο ΑΓΙΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΣ – Ο ΜΑΓΟΣ ΠΟΥ ΑΣΠΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ». Το έργο είναι σχεδιασμένο ειδικά για την εφημερίδα ΣΗΜΕΡΙΝΗ από τις εκδόσεις ΚΑΛΟΚΑΘΗ.

Στο βιβλίο αναφέρεται και το γεγονός ότι πριν την διαδικασία μεταστροφής του στο Χριστιανισμό ο Άγιος, στα νεανικά του χρόνια έζησε έντονη ζωή, υπήρξε ειδωλολάτρης και ασχολήθηκε με τη μαγεία, που στην περιοχή της Καρχηδόνας την εποχή του ήταν ιδιαίτερα διαδεδομένη.

Η έκδοση περιλαμβάνει ανάμεσα σε άλλα για το βίο, τις διδαχές, τις ευχές και προσευχές, τις μονές και την πνευματική παρακαταθήκη του Αγίου. Η διαρκώς αυξανόμενη απήχηση του Αγίου σε ολόκληρο τον Ελληνισμό και ιδιαίτερα στη Κύπρο είναι εντονότατη αφού χιλιάδες πιστών από τη Ρωσία και άλλες πρώην χώρες της Σοβιετικής Ένωσης ταξιδεύουν ετησίως στην εκκλησία του στο Μένοικο τα τελευταία χρόνια για τους εορτασμούς που γίνονται στη μνήμη του.

Για την ευρύτερη διάθεση του έργου, η εφημερίδα ΣΗΜΕΡΙΝΗ έχει σκοπό να διαθέσει την έκδοση αυτή τη 1η Οκτωβρίου 2016 ημέρα Κυριακή σε άκρως προνομιακή τιμή στο πακέτο που θα βρίσκεται διαθέσιμο με την ειδική έκδοση ΝΙΧΑΤ ΕΡΙΜ και το περιοδικό ΟΚ!

Keywords
Τυχαία Θέματα