Digital Marketing μπορεί να ωφελήσει την εταιρία σας

91% των εταιριών δηλώνουν ότι η γρήγορη εφαρμογή στρατηγικών ψηφιακής αναβάθμισης μπορεί να τις απεγκλωβίσει από άμεσες προκλήσεις και να ωφελήσει στο μέγιστο τον οργανισμό τους. Μπορεί αυτό να είναι μια γενική παραδοχή για την σημασία του Digital Marketing στη σύγχρονη εποχή όμως πολλές εταιρίες δεν ξέρουν ποια είναι τα επόμενα βήματα για την υλοποίηση του.

Η αξιοποίηση ψηφιακών εργαλείων και τεχνικών ανά το παγκόσμιο έχει αυξήσει τη διαφημιστική επένδυση σε ψηφιακά μέσα ξεπερνώντας την τηλεόραση προσδοκώντας να φτάσει τα 260 δισεκατομμύρια δολάρια το 2020. Τα 2/3 των εταιριών παραδέχονται

ότι η συνεργασία με ψηφιακά αναπτυγμένες εταιρίες και η επένδυση στην εκπαίδευση του προσωπικού τους είναι μια διαδεδομένη πρακτική για την υλοποίηση της ψηφιακής τους αναβάθμισης.

Όσοι το έχουν κάνει πάντως, δηλώνουν κατά 89% ότι τους βοήθησε να πετύχουν σημαντικούς στόχους όπως η καλύτερη κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης, η αυξανόμενη επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα τους και η προσέλκυση καινούργιων πελατών.

Στο digital marketing ebook της imarcomms που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τα οφέλη της ψηφιακής αναβάθμισης του οργανισμού σας από τα αποτελέσματα μιας μελέτης που διενήργησε το Digital Marketing Institute, διεθνής συνεργάτης της ImarComms στην Κύπρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα