Επ.Παπαδόπουλου: Οι ηγεσίες του ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ παραπλανούν

Σε ανακοίνωση, το επιτελείο Νικόλα Παπαδόπουλου αναφέρθηκε στις ηγεσίες του ΔΗΣΥ και του ΑΚΕΛ, τονίζοντας ότι παραπλανούν συντονισμένα σε σχέση με τις θέσεις και προθέσεις του υποψήφιου προέδρου.

Διαβάστε αυτούσια την ανακοίνωση:

Η ηγεσία του ΔΗΣΥ και η ηγεσία του ΑΚΕΛ, συντονισμένες και ταυτισμένες, επιχειρούν να παραπλανήσουν τον κυπριακό λαό σε σχέση με τις θέσεις και προθέσεις του Νικόλα Παπαδόπουλου.

Υποκρίνονται ότι δεν γνωρίζουν τη Νέα

Στρατηγική για την Κυπριακή Δημοκρατία και τη λύση του Κυπριακού, που ο Νικόλας Παπαδόπουλος έχει προτείνει.

Η πραγματικότητα είναι συγκεκριμένη:

1.Η πολιτική που από κοινού εφάρμοσαν η ηγεσία του ΔΗΣΥ και η ηγεσία του ΑΚΕΛ, εδώ και εννιά χρόνια, έχει αποτύχει.

2.Ενδεχόμενη εκλογή είτε του κ. Αναστασιάδη είτε του κ. Μαλά, θα οδηγήσει σε συνέχιση της αποτυχημένης αυτής πολιτικής από εκεί που σταμάτησαν στο Κραν Μοντάνα, δηλαδή έχοντας δεχτεί την εκ περιτροπής προεδρία, έχοντας δώσει τις περιουσίες των προσφύγων στους χρήστες, έχοντας δεχτεί τα βέτο και την αριθμητική ισότητα, έχοντας δεχτεί την παραμονή των εποίκων, έχοντας δεχτεί την παραχώρηση των 4 ελευθεριών της Ε.Ε. στους Τούρκους υπηκόους.

3. Οι υποχωρήσεις των τελευταίων εννέα χρόνων παραβιάζουν τις ομόφωνες αποφάσεις του Εθνικού Συμβουλίου, οι οποίες περιλαμβάνουν τις βασικές αρχές επίλυσης του προβλήματος και ΔΕΝ ανταποκρίνονται στις διαχρονικές επιδιώξεις των Ελληνοκυπρίων.

Ο Νικόλας Παπαδόπουλος και οι δυνάμεις της Αλλαγής θα εφαρμόσουν τη Νέα Στρατηγική, με στόχο την επίτευξη, μέσω διαπραγματεύσεων υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, μιας σωστής, λειτουργικής, δημοκρατικής, αξιοπρεπούς και βιώσιμης λύσης.

Αντίθετα, οι κύριοι Αναστασιάδης και Μαλάς δηλώνουν ότι θα συνεχίσουν την ήδη αποτυχημένη και επικίνδυνη πολιτική τους από εκεί που σταμάτησαν στο Κραν Μοντάνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα