Επιβεβαίωσε την παραμονή του Αλέξις Σάντσες ο Βενγκέρ

Στην Αυστραλία βρίσκεται από σήμερα το πρωί η Άρσεναλ, για το βασικό στάδιο την προετοιμασίας της για την ερχόμενη σεζόν. Την πρώτη του συνέντευξη παραχώρησε ο προπονητής της ομάδας, Αρσέν Βενγκέρ.

Ο Αρσέν Βενγκέρ, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε πριν την αρχή της προετοιμασίας, έδωσε απαντήσεις τόσο για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας, αλλά και για τις φήμες για την αποχώρηση του αστεριού της Άρσεναλ, Αλέξις Σάντσες για τη Μάντσεστερ Σίτι ή την Μπάγερν Μονάχου, οι οποίες ενδιαφέρονται για την απόκτηση του.

Ο Αλσατός

τεχνικός ήταν κατηγορηματικός σε ερώτηση που του έγινε για το μέλλον του Σάντσες και το αν ο ποδοσφαιριστής ζήτησε να πάρει μεταγραφή, με την απάντησή του να είναι αφοπλιστική: «όχι». Στη συνέχεια, τόνισε ότι «οι ποδοσφαιριστές έχουν συμβόλαια και περιμένουμε να τα σεβαστούν».

Για το αν θα γίνουν άλλες μεταγραφές, ανέφερε ότι «είμαι ανοιχτός για καινούργιες μεταγραφές. Για τον Τόμας Λεμάρ δεν υπάρχει κάτι, απλά μας αρέσει ως ποδοσφαιριστής, όμως αυτό που προέχει είναι να δουλέψουμε με την ομάδα που έχουμε ήδη και να διορθώσουμε τα περσινά μας λάθη».

Keywords
Τυχαία Θέματα