Επένδυση εκατομμυρίων στην Κύπρο με εξαγορά της Fileminders

Σε μια μεγάλη επένδυση επί κυπριακού εδάφους προχώρησε ο παγκόσμιος κολοσσός Iron Mountain Incorporated, αγοράζοντας την κυπριακή εταιρία αποθήκευσης και διαχείρισης πληροφοριών Fileminders Ltd.

Η συμφωνία, η οποία επετεύχθη στις 5 Ιουλίου, δίνει νέα δυναμική στην ήδη καταξιωμένη στον κλάδο της εταιρία, καθώς θα ενισχύσει την παρουσία της στην κυπριακή αγορά. Η επένδυση έγινε στο πλαίσιο της παγκόσμιας στρατηγικής της

κολοσσού Iron Mountain για επέκταση της δραστηριότητας και της παρουσίας της στον παγκόσμιο χάρτη και μάλιστα σε ταχύτατα αναδυόμενες αγορές, όπως η κυπριακή.

Όπως αναφέρεται και σε σχετική ανακοίνωση, οι δύο εταιρίες μοιράζονται τις ίδιες αξίες στον χώρο όπου δραστηριοποιούνται.

Η Iron Mountain ιδρύθηκε το 1951 και θεωρείται παγκόσμιος ηγέτης στις υπηρεσίες διαχείρισης και αποθήκευσης πληροφοριών, έχοντας έδρα τη Βοστώνη και ισχυρή παρουσία σε 45 χώρες ανά το παγκόσμιο. Διαθέτει περισσότερες από 1.400 εγκαταστάσεις και περισσότερους από 230.000 πελάτες από όλο τον κόσμο, περιλαμβανομένων σχεδόν όλων των εταιριών του FORTUNE 1000.

Η εταιρία, μέσω της δραστηριότητάς της, βοηθά τους πελάτες της να μειώσουν κατά πολύ το κόστος αποθήκευσης της πληροφορίας, να συμμορφωθούν με τους κανονισμούς στους οποίους υπάγονται και να διαχειριστούν τους κινδύνους. Πολύ περισσότερο, βοηθάει τους πελάτες να χρησιμοποιήσουν την αξία των πληροφοριών και να διαχειριστούν τα αρχεία και τα κέντρα δεδομένων τους κατά τέτοιο τρόπο, ώστε να μπορέσουν να αναπτυχθούν γρήγορα και σωστά.

Όπως αναφέρει και η Fileminders Ltd, η εταιρία παραμένει έμπιστη και σταθερή στη διαφύλαξη των πολύτιμων περιουσιακών στοιχείων των πελατών της, διασφαλίζοντας την παρούσα και τη μελλοντική τους αξία.

Keywords
Τυχαία Θέματα