Επιστροφή σε ήρεμο λιμάνι!

ΑΝΟΡΘΩΣΗ
Η επάνοδος του Ανδρέα Παντελή έχει ανατρέψει το αρνητικό κλίμα, κάτι που έχει αντίκτυπο και στην ίδια την ομάδα

Κακά τα ψέματα, αλλά η προσοχή όλων στην Ανόρθωση επικεντρώνεται στον αγώνα του Σαββάτου με τον Ερμή, χωρίς ωστόσο κανείς να υποτιμά τον ΑΣΙΛ, τον οποίο αντιμετωπίζει σήμερα με στόχο την πρόκριση στα προημιτελικά. Το παιχνίδι του Σαββάτου μπορεί να χαρακτηριστεί και αγώνας έξι βαθμών για την «Κυρία», μιας και έχει τους ίδιους στόχους με τους «φτεροπόδαρους».

Ενδεχόμενη νίκη, πέραν των τριών βαθμών, θα ανεβάσει ακόμα περισσότερο την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών,

ενώ το κλίμα στην ομάδα θα έχει θετικό ορόσημο. Είναι φανερό πάντως, ότι οι τελευταίες διοικητικές εξελίξεις στην ομάδα, έχουν ανατρέψει την αμφισβήτηση και γενικά το αρνητικό κλίμα που υπήρχε στην Ανόρθωση το τελευταίο διάστημα.

Πλέον, με την επιστροφή του Ανδρέα Παντελή στην ηγεσία της εταιρείας, τα πάντα «τρέχουν» σε γρήγορους ρυθμούς και γενικότερα επικρατεί ένας αναβρασμός σε όλους τους τομείς. Μετά από αρκετό καιρό, τα πάντα φαίνεται να μπαίνουν σε μια ορθολογιστική βάση με ανθρώπους που γνωρίζουν από ποδόσφαιρο και πώς να ελιχθούν.

Το σημαντικότερο είναι το γεγονός ότι και ο ίδιος ο Ρόνι Λέβι βλέπει ότι έχει συμπαραστάτες στην προσπάθειά του και γενικότερα υπάρχει η πεποίθηση ότι και οι δύο προσθήκες που εκκρεμούν θα ανεβάσουν ακόμα περισσότερο το επίπεδο της ομάδας. Όλα αυτά έχουν θετικό αντίκτυπο και στους ίδιους τους ποδοσφαιριστές και αυτό φάνηκε με το «καλημέρα» στο ντέρμπι με την Ομόνοια.

Αν και η Ανόρθωση βρέθηκε πίσω στο σκορ με δύο τέρματα διαφορά, εντούτοις συνέχισε να είναι καλύτερη και να πατά καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και στο τέλος η προσπάθεια των ποδοσφαιριστών ανταμείφθηκε έστω και με τον ένα βαθμό. Ήταν ολοφάνερο ότι η ψυχολογία έχει ανέβει και πλέον όλοι έχουν ισχυρό κίνητρο να αποδείξουν ότι μπορούν να διατηρήσουν τη θέση τους στην ομάδα.

Ενόψει του αγώνα με τον Ερμή δικαίωμα συμμετοχής έχει το τελευταίο μετεγγραφικό απόκτημα, ο Νίκολα Μίτροβιτς, του οποίου παραλήφθηκε το πιστοποιητικό και όπως ο Δημήτρης Γιαννούλης, βρίσκονται πλέον στη διάθεση του Ρόνι Λέβι.

Με πλήρη σοβαρότητα
Η διαφορά δυναμικότητας που χωρίζει τις δύο ομάδες, επιτρέπει στην Ανόρθωση να αντιμετωπίσει το σημερινό επαναληπτικό (2-0) με αντίπαλο τον ΑΣΙΛ ως μια γερή προπόνηση. Παράλληλα, το σημερινό παιχνίδι δίνει την ευκαιρία στον Ρόνι Λέβι να χρησιμοποιήσει κάποιους ποδοσφαιριστές, όπως ο Ρούμπεν Ράγιος που επανέρχεται μετά τον τραυματισμό του, για να διαπιστώσει σε ποια κατάσταση βρίσκονται.

Όλα αυτά βεβαίως, με την προϋπόθεση ότι η «Κυρία» θα παρουσιαστεί χωρίς ίχνος υποτίμησης, αλλά με πλήρη σοβαρότητα, ώστε να εξασφαλίσει το εισιτήριο για την προημιτελική φάση του κυπέλλου, χωρίς πολλά αχ και βαχ. Ενόψει του σημερινού επαναληπτικού, ο Ρόνι Λέβι δεν υπολογίζει στον Καμπρέρα, ενώ ενδέχεται να ετοιμάζει αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα