Για το καλύτερο και ό,τι βγει

ΑΡΗΣ
Με το μυαλό στον αγώνα του πρωταθλήματος την ερχόμενη Δευτέρα, ο Άρης αντιμετωπίζει σήμερα την ΑΕΛ στη ρεβάνς της ήττας του με 2-0 για τη φάση των 16 του κυπέλλου. Οι πράσινοι γνωρίζουν ότι οι ελπίδες τους για πρόκριση έχουν ελαχιστοποιηθεί, αφού για να περάσουν θα πρέπει να βάλουν τουλάχιστον τρία τέρματα. Όμως, θα κάνουν την προσπάθεια και ό,τι βγει.

Αναμένεται ότι ο Νικόλας Μαρτίδης θα προχωρήσει σε rotation της ομάδας του σήμερα. Κάποιοι ποδοσφαιριστές

θα προφυλαχθούν, ενώ θα πάρουν χρόνο ποδοσφαιριστές που το έχουν ανάγκη. Όπως π.χ το τελευταίο μετεγγραφικό απόκτημα της ομάδας ο Κολομβιανός επιθετικός Όσκαρ Αλβαράδο, ο οποίος θα ξεκινήσει να παίρνει λεπτά, για να βοηθήσει στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Με δεδομένο ότι ο Άρης θα αντιμετωπίσει ξανά την ΑΕΛ τη Δευτέρα για το πρωτάθλημα, ακόμα και αν δεν προκριθεί, μια νίκη στον σημερινό αγώνα θα τον βοηθήσει στον τομέα της ψυχολογίας. Και αυτό είναι κάτι που θέλει ο Νικόλας Μαρτίδης, έτσι ώστε οι παίκτες του μέσα από μια σειρά θετικών αποτελεσμάτων (προέρχονται από τη νίκη με την ΑΕΖ και την ισοπαλία με την ΑΕΚ) να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στις δυνάμεις τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα