Ανανεώνει πρόωρα ο Κουτίνιο

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
Η Λίβερπουλ θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιο του Φελίπε Κουτίνιο, παρότι το τρέχον "εκπνέει" το 2020, προκειμένου όχι μόνο να εξασφαλίσει ότι το μέλλον του θα είναι στο "Anfield", αλλά και να κατευνάσει τις ορέξεις των Μπαρσελόνα, Παρί Σεν Ζερμέν.

Όπως αναφέρουν τα αγγλικά ΜΜΕ, οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά σε συμφωνία, ενώ στο νέο συμβόλαιο του Βραζιλιάνου δεν πρόκειται να τοποθετηθεί κάποια ρήτρα αποδέσμευσης. Μάλιστα, αυτό ενδέχεται να

τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ, ή τουλάχιστον έναν εξ αυτών, αφού αυτήν τη στιγμή βρίσκεται κάτω από αρκετούς, όπως οι Στάριτζ, Χέντερσον, Μανέ και Φιρμίνο.

Συγκεκριμένα, λαμβάνει 4.500.000 ευρώ ετησίως, ποσό που πρόκειται ν' ανέβει κατά πολύ. Ο Γιούργκεν Κλοπ τρέφει τεράστια εκτίμηση προς τον 24χρονο μεσοεπιθετικό και στηρίζει πολλά πάνω του αναφορικά με το μέλλον των "κόκκινων". Ο Κουτίνιο πήγε από την Ίντερ στη Λίβερπουλ το καλοκαίρι του 2013. Φέτος πραγματοποιεί μιαν από τις πιο παραγωγικές σεζόν του, μετρώντας 5 γκολ και 5 ασίστ, σε 15 εμφανίσεις στην Premier League.

Ένα μήνα εκτός ο Βιδάλ
ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ
Ένα μήνα εκτός δράσης θα μείνει ο Αρτούρο Βιδάλ, καθώς ο τραυματισμός του Χιλιανού διεθνούς μέσου της Μπάγερν Μονάχου στην αναμέτρηση κυπέλλου με τη Μάιντς αποδείχθηκε αρκετά σοβαρός. Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν σοβαρή ζημιά στα πλευρά του, γεγονός που σημαίνει ότι θα απουσιάσει από τις υποχρεώσεις των Βαυαρών για περίπου τέσσερεις εβδομάδες.

Συγκεκριμένα, αυτό σημαίνει πως είναι πολύ πιθανό να χάσει τον αγώνα με την Άρσεναλ στις 15 Φεβρουαρίου. Η πρωταθλήτρια Γερμανίας υποδέχεται την αγγλική ομάδα στο Μόναχο, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τη φάση των 16 του Champions League.

Ανακοινώθηκε ο Λέσκοτ
ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ
Δεν έμεινε καιρό χωρίς ομάδα ο Τζολέον Λέσκοτ. Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για έξι μήνες με τη Σάντερλαντ. Ο 34χρονος αμυντικός το τελευταίο διάστημα συμμετείχε στις προπονήσεις της αγγλικής ομάδας και τελικά έπεισε ότι βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

Ο Λέσκοτ θα συναντήσει ξανά τον Νταβίντ Μόγιες, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί για τρία χρόνια στην Έβερτον. Η ΑΕΚ αποδέσμευσε τον έμπειρο αμυντικό τον Νοέμβριο, έχοντας προλάβει να παίξει σε μόλις τέσσερεις αγώνες.

Keywords
Τυχαία Θέματα