Χωρίς άγχος αλλά με υπομονή

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ
Από τη στιγμή που στον πρώτο αγώνα στο ΓΣΠ σκόραρε και διατηρεί ελπίδες πρόκρισης στον σημερινό επαναληπτικό στο «Αμμόχωστος», οι ερυθρόλευκοι θα τις κυνηγήσουν με όλες τους τις δυνάμεις. Έτσι κι αλλιώς, κόντρα στον ΑΠΟΕΛ δεν έχουν να χάσουν πολλά πράγματα, αλλά αντίθετα να κερδίσουν.

Στη Νέα Σαλαμίνα θεωρούν ότι το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα αφήνει αρκετές ελπίδες πρόκρισης και

σήμερα θέλουν να κάνουν το μεγάλο «μπαμ» στον θεσμό. Βέβαια τα πράγματα δεν είναι απλά απέναντι στην πρωτοπόρο και ποιοτικότερη ομάδα του πρωταθλήματος.

Ωστόσο, ο Στάικος Βεργέτης έχει τονίσει στους ποδοσφαιριστές του ότι πρέπει να αγωνιστούν χωρίς άγχος και με υπομονή και επιμονή να ψάξουν για το γκολ. Ταυτόχρονα, θα πρέπει να δώσουν έμφαση και στην αμυντική λειτουργία, αφού εάν δεχτούν γκολ, τότε τα πράγματα θα γίνουν πάρα πολύ δύσκολα στη συνέχεια.

Δρομολογείται συνάντηση
Στο μεταξύ, δρομολογείται συνάντηση της διοίκησης με τον Στάικο Βεργέτη, στην οποία οι δύο πλευρές θα συζητήσουν το ενδεχόμενο επέκτασης της συνεργασίας τους.

Στην ομάδα της Αμμοχώστου είναι αρκετά ευχαριστημένοι με τη δουλειά του Ελλαδίτη τεχνικού στο Μενεού με τον κ. Βεργέτη να δείχνει αρκετό ενδιαφέρον και για τις ακαδημίες της ομάδας, κάτι το οποίο αρέσει στους διοικούντες. Στη Νέα Σαλαμίνα θεωρούν ότι ιδανικότερος χρόνος να πραγματοποιηθεί η συνάντηση είναι με το πέρας των τριών δύσκολων αγώνων που ακολουθούν με ΑΠΟΕΛ, Ομόνοια και Ερμή.

Πάντως, το πιο πιθανό είναι ο Ελλαδίτης τεχνικός να μείνει και του χρόνου στον πάγκο, αφού από τη στιγμή που άπαντες είναι ευχαριστημένοι, δεν υπάρχει κανένας λόγος για την απομάκρυνσή του.

Κινείται για Μπριτζίτο
Στα μετεγγραφικά, η Νέα Σαλαμίνα εξέφρασε ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ρούμπεν Μπριτζίτο που αγωνίζεται στην Αναγέννηση. Οι «ερυθρόλευκοι» προχώρησαν σε επίσημη πρόταση προς την πλευρά του ποδοσφαιριστή και αναμένονται εξελίξεις. Βέβαια, θα πρέπει και ο ποδοσφαιριστής να μείνει ελεύθερος από την ομάδα του, εκτός και αν η διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας είναι διατεθειμένη να πληρώσει στην Αναγέννηση το αντίτιμο ποσό για να τον παραχωρήσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα