Επιπλέον τιμωρία τριών αγώνων στον Ιβάν Τρισκόφσκι

Με επιπλέον δύο τιμωρήθηκε και ο Ρομπέρζ
Από πέντε συνολικά παιχνίδια θα απουσιάσει ο Ιβάν Τρισκόφσκι της ΑΕΚ αφού, μετά την απευθείας κόκκινη που δέχθηκε στο ντέρμπι Απόλλων-ΑΕΚ, ο Αθλητικός Δικαστής αποφάσισε τον αποκλεισμό του από τρεις αγώνες.

Με αυτά τα δεδομένα, ο Σκοπιανός επιθετικός θα είναι στη διάθεση του Ιμανόλ Ιδιάκεθ στην 8η αγωνιστική των πλέι οφ και θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στους τελευταίους τρεις αγώνες - με ΑΠΟΕΛ (εκτός), ΑΕΛ (εντός) και Ανόρθωση (εκτός). Δυσάρεστη εξέλιξη για τον ποδοσφαιριστή και για την ΑΕΚ, που θα τον στερηθεί σε αυτή την κρίσιμη και καθοριστική καμπή του πρωταθλήματος.

Με δύο επιπλέον αγωνιστικές τιμωρήθηκε ο Βαλεντίν Ρομπέρζ για την κόκκινη που δέχτηκε στον αγώνα του Απόλλωνα με την ΑΕΚ. Έτσι, θα χάσει τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια με Ομόνοια (εκτός), Ανόρθωση (εκτός), ΑΠΟΕΛ (εντός) και ΑΕΛ (εντός). Επιστρέφει στην 7η αγωνιστική στον αγώνα με την ΑΕΚ (εκτός).

Στα άλλα αξιοσημείωτα των αποφάσεων του Αθλητικού Δικαστή ήταν και η τιμωρία του προέδρου της Δόξας Κώστα Χριστοδούλου με αποκλεισμό ενός αγώνα από τα γήπεδα για τα όσα δημοσιοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook σχετικά με το κύρος της διαιτησίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα