Έπιασε στα πράσα διαρρήκτη και τον ανάγκασε σε φυγή

Άγνωστο αλλοδαπό άνδρα, ο οποίος επιχειρούσε να παραβιάσει την είσοδο διαμερίσματος πολυκατοικίας, εντόπισε το πρωί 25χρονος Ελληνοκύπριος, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει συμπλοκή και ο επίδοξος διαρρήκτης να τραπεί σε φυγή.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης, γύρω στις 7:20 το πρωί, ο 25χρονος εντόπισε τον άγνωστο να βρίσκεται μπροστά από την είσοδο διαμερίσματος του πρώτου ορόφου της πολυκατοικίας που και ο ίδιος διαμένει, στον ποταμό Γερμασόγειας.

Όταν του ζήτησε εξηγήσεις, ο άγνωστος,

μιλώντας σπαστά ελληνικά, ισχυρίστηκε πως έψαχνε κάποιο πρόσωπο με το όνομα Μάρκος, ωστόσο αυτό δεν έπεισε τον 25χρονο, ο οποίος στις ερωτήσεις που άρχισε να κάνει στον ύποπτο, δέχθηκε γρονθοκόπημα στο πρόσωπο. Ακολούθησε συμπλοκή των δυο και τελικά ο άγνωστος άνδρας εγκατέλειψε τη σκηνή, αφήνοντας ωστόσο πίσω του κάποια προσωπικά αντικείμενα, τα οποία παραλήφθηκαν ως τεκμήρια από την Αστυνομία.

Από τις εξετάσεις δεν έχει διαπιστωθεί οποιαδήποτε άλλη παραβίαση διαμερίσματος στη συγκεκριμένη πολυκατοικία, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για εντοπισμό και σύλληψη του αγνώστου, ο οποίος περιγράφεται ηλικίας 40-45 ετών.

Πηγή ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα