«Πρέπει να σκοράρουμε…τίποτα άλλο» (ηχητικό)

Για τον σημερινό επαναληπτικό αγώνα κυπέλλου κόντρα στον Άρη αλλά και για το αίτημα της Ανόρθωσης για ταυτοποίηση φιλάθλων μίλησε στο ράδιο Πρώτο ο προϊστάμενος επικοινωνίας του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος.
Απόσπασμα των δηλώσεων του…περισσότερα στο ηχητικό.

Για τον σημερινό επαναληπτικό: «Δυστυχώς ότι δώσαμε στον πρώτο αγώνα πήραμε και με αυτό θα πρέπει να ζήσουμε. Αυτό που οφείλουμε να κάνουμε, είναι να παρουσιαστούμε σοβαροί αν θέλουμε να προκριθούμε».

«Με την έναρξη του αγώνα είμαστε αναγκασμένοι

να σκοράρουμε. Σαφώς είναι ένας δύσκολος αγώνας γιατί ο Άρη έδειξε ένα καλό σύνολο με ποιότητα και ταλέντο».

«Έχουμε δει την βελτίωση της ομάδας τον τελευταίο μήνα. Αλλά είναι ένα παιχνίδι χωρίς αύριο. Ο Άρης διεκδικεί θέση στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος και έχει το προβάδισμα στο κύπελλο. Δεν υποτιμούμε και θα πρέπει να κάνουμε μια αγωνιστική υπέρβαση».

«Ο ΑΠΟΕΛ έχει την ποιότητα και το βάθος για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στον αγώνα».

Για την ταυτοποίηση των εισιτηρίων με την Ανόρθωση: «Εμείς είχαμε πληροφορηθεί αυτή την σκέψη της Ανόρθωσης. Αυτό το οποίο δεν γνωρίζαμε είναι ότι η Ανόρθωση δεν είχε ενημερώσει κανένα από τα μέλη. Είναι δικαίωμα τους να κάνουν ότι θέλουν. Αυτό που κάνουμε εμείς είναι ταυτοποίηση των φιλάθλων μας».

«Ο Αρτυματάς επιστρέφει το Σάββατο στην Κύπρο και να όλα πάνε καλά θα πάρει το πράσινο φως για να μπει στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων».

Keywords
Τυχαία Θέματα