Λεμεσός: Σε απόγνωση ο άντρας που τα έσπασε στο Γρ.Ευημερίας

Έφτασα σ' αυτό το σημείο από την απελπισία μου, δήλωσε σε εξομολόγησή του στο «Μεσημέρι και Κάτι» του Σίγμα ο άνθρωπος που τα έκανε «γυαλιά καρφιά» στο Γραφείο Ευημερίας των Κάτω Πολεμιδίων.

Ο παραπονούμενος, πατέρας ενός 10χρονου αγοριού, ανέφερε ότι το Γραφείο Ευημερίας του αποστέλλει μηνιαίο επίδομα ύψους 480 ευρώ για τον ίδιο και άλλα 135 ευρώ για το παιδί του.

Ωστόσο, εδώ και τέσσερεις μήνες, σύμφωνα πάντα με τον παραπονούμενο, δεν έχει λάβει τα πιο πάνω επιδόματα.

Ερωτηθείς

κατά πόσο τα βγάζει πέρα με τα χρήματα που λαμβάνει από το κράτος, ο άντρας απάντησε αρνητικά λέγοντας χαρακτηριστικά ότι στηρίζεται στην ανθρωπιά κάποιων προσώπων, οι οποίοι του πληρώνουν το ενοίκια και την διατροφή του.

Εξάλλου, ο άντρας ανέφερε ότι το παιδί του αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα και πως παρόλο που, όπως είπε, τα άτομα του Γραφείου Ευημερίας γνωρίζουν το γεγονός, τα τελευταία δύο χρόνια τον έχουν επισκεφθεί μόνο μία φορά.

Σε παρέμβασή της στην εκπομπή, η Διευθύντρια των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας, χαρακτήρισε καταδικαστέα την πράξη του πολίτης και ακολούθως ανέφερε ότι ζήτησε την ετοιμασία έκθεσης γεγονότων.

«Θα πρέπει να διερευνούμε και μετά να εξάγουμε συμπεράσματα», δήλωσε η κ.Κούρουμου. «Αν υπήρχε καθυστέρηση θα το μελετήσουμε», πρόσθεσε.

Δεν δικαιολογείται η βιοπραγία πως θα προχωρήσουμε σε έρευνα των γεγονότων, ανέφερε σε παρέμβασή του ο Διευθυντής Υπουργείου Εργασίας, Ανδρέας Ασσιώτης, o oποίος ανέφερε ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει ενημερωθεί, ότι το επίδομά του ήταν στο ταχυδρομείο.

O άντρας συνελήφθη και οδηγήθηκε για κατάθεση.

Keywords
Τυχαία Θέματα