Ενημερωτική συνάντηση φοιτητών πριν την αναχώρηση τους

Στις 2 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ενημερωτική συνάντηση/παρουσίαση από το οργανισμό TCS Educational Consultants, στους φοιτητές που θα μεταβούν για σπουδές σε πανεπιστήμια της Αγγλίας, Σκωτίας και Ουαλίας, το Σεπτέμβριο του 2015. Οι φοιτητές του οργανισμού μαζί με τους γονείς τους, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τους άρτια καταξιωμένους συμβούλους και τη διεύθυνση του TCS για θέματα που θα τους απασχολήσουν κατά τις πρώτες μέρες της μετάβασης τους στην Μεγάλη Βρετανία. Επίσης φοιτητές και γονείς είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για την ζωή στο Ηνωμένο Βασίλειο, το κόστος διαμονής και ζωής και άλλα πολλά θέματα.

Επιπλέον οι φοιτητές είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν μεταξύ τους και να ανταλλάξουν στοιχεία επικοινωνίας. Στο τέλος της βραδιάς οι παρευρισκόμενοι κατέγραψαν χρήσιμες συμβουλές για πετυχημένες σπουδές στο εξωτερικό και συνομίλησαν με τη συμβουλευτική ομάδα του TCS.

Ευχόμαστε σε όλους τους φοιτητές του οργανισμού TCS Εκπαιδευτικοί Σύμβουλοι κάθε επιτυχία στις σπουδές τους και στην καινούργια τους ζωή. Μέλημα του οργανισμού είναι να βρίσκεται πριν αλλά και κατά τη διάρκεια των σπουδών δίπλα στον κάθε φοιτητή για την εξασφάλιση της ακαδημαϊκής τους επιτυχίας.

TCS Εκπαιδευτικοί Σύμβουλοι

Tel: 22669779

Email: [email protected]

Website: www.tcs.com.cy

Keywords
Τυχαία Θέματα