Ένα διαφορετικό γεύμα για τον Νίκο Αναστασιάδη

Ένα γεύμα με εκλεκτούς καλεσμένους είχε το μεσημέρι της Τρίτης 13 Δεκεμβρίου ο Πρόεδρος Αναστασιάδης.

Ο ΠτΔ δέχθηκε στο Προεδρικό ομάδα παιδιών, την οποία και καλωσόρισε θερμά. «Θέλουμε η πατρίδα που θα κληροδοτήσουμε στα παιδιά μας να έχει γερά θεμέλια. Θεμέλια συνεργασίας, θεσμούς υγιείς και αποτελεσματικούς», ανέφερε ο Νίκος Αναστασιάδης, με το πέρας του γεύματος, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Το

Προεδρικό σήμερα πλημμύρισαν δεκάδες παιδιά της Επιτροπής Βοήθειας Παιδιών της Κύπρου, τα οποία γευμάτισαν με το προεδρικό ζεύγος, στην παρουσία, μεταξύ άλλων, του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού, του Επίτροπου Προεδρίας και του Επιτρόπου Εθελοντισμού.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας σημείωσε ότι “η χώρα μας, η πατρίδα μας, η Κυβέρνηση νοιάζεται για τα παιδιά και καθημερινά δίνουμε ένα πραγματικό αγώνα για να δημιουργήσουμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες ασφαλούς διαβίωσης και μόρφωσής τους”.

“Στόχος μας είναι να παράσχουμε σε όλα τα παιδιά, σε οποιοδήποτε μέρος της Κύπρου και αν κατοικούν, όλα εκείνα τα απαραίτητα εφόδια που θα τους επιτρέψουν να αναπτύξουν στον μέγιστο δυνατό βαθμό όλο το φάσμα των δυνατοτήτων τους”, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Τέλος, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε ότι προσδοκία μας είναι όπως “η πατρίδα που θα κληροδοτήσουμε σε εσάς να έχει γερά θεμέλια, θεμέλια συνεργασίας με όλους όσοι νόμιμα κατοικούν σε αυτό το νησί, Ελληνοκύπριους και Τουρκοκύπριους, θεσμούς υγιείς και αποτελεσματικούς που θα σας διασφαλίζουν ένα σίγουρο μέλλον σε μία ευημερούσα χώρα, με ευρωπαϊκή ταυτότητα”.

Θέλουμε η πατρίδα που θα κληροδοτήσουμε στα παιδιά μας να έχει γερά θεμέλια. Θεμέλια συνεργασίας, θεσμούς υγιείς και αποτελεσματικούς. pic.twitter.com/j6Ntn1e4BB

— Nicos Anastasiades (@AnastasiadesCY) 13 Δεκεμβρίου 2016
Keywords
Τυχαία Θέματα