ΕΛΑΜ: Επρεπε να είχε συναντηθεί με τη Χρυσή Αυγή ο ΠτΔ

Εντείνονται οι ανησυχίες του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (ΕΛΑΜ) μετά και από την ενημέρωση σήμερα από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, αντιπροσωπείας του ΕΛΑΜ δήλωσε ο Πρόεδρός του, Χρήστος Χρίστου, ο οποίος κάλεσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να μεταβεί και να επιστρέψει από Ελβετία, ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Ο κ. Χρήστου εξερχόμενος του Προεδρικού Μεγάρου δήλωσε ότι ενημερωθήκαμε για τις πρόσφατες εξελίξεις όσον αφορά το κυπριακό πρόβλημα "και καταθέσαμε τις δικές μας ανησυχίες και τους δικούς μας προβληματισμούς”.

“Μετά

από τα όσα ακούσαμε, ότι μπορούν να εξελιχθούν τους επόμενους μήνες για την Κύπρο, είμαστε ακόμη πιο ανήσυχοι και μια μέρα όπως η σημερινή η 19η Νοεμβρίου, το έτος 1957, που θυσιάστηκε ο ηρωομάρτυρας Κυριάκος Μάτσης, τόσα χρόνια μετά, πρέπει να υπερασπιστούμε ξανά την θυσία του”, είπε ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ.

Ο κ. Χρήστου είπε ότι "διαφωνούμε με τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας κατά την μετάβασή του στην Ελλάδα, να μην συναντηθεί με τον Αρχηγό του τρίτου πολιτικού κόμματος αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, τον κ. Νίκο Μιχαλολιάκο, τον Αρχηγό του Λαϊκού Συνδέσμου, Χρυσή Αυγή, θα έπρεπε να τύχει της ίδιας ενημέρωσης και να λάβει πολύ σοβαρά υπόψη του ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, τις δικές τους ανησυχίες”.

Ερχόμενος, όπως είπε στα σημερινά, ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ, ανέφερε πως εμείς έχουμε δηλώσει ξεκάθαρα ποια είναι η θέση μας”.

“Διαφωνούμε με την λύση Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας και καλούμε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να πάει στο ελβετικό θέρετρο αφού τελικά αυτή είναι η επιλογή του – αν και εμείς του είπαμε φυσικά να μην πάει - ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας και να επιστρέψει ως Πρόεδρος της Δημκρατίας”, είπε ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ.

Πηγή ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα