Ο Μέσι πλήρωσε τους υπαλλήλους ασφαλείας της Αργεντινής!

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αργεντινής είναι γνωστό ότι βρίσκεται σε μεγάλα οικονομικά ζόρια. Αποτέλεσμα είναι οι υπάλληλοι της να μένουν απλήρωτοι για σημαντικό χρονικό διάστημα.



Ανάμεσα σε αυτούς και οι υπάλληλοι ασφαλείας της εθνικής ομάδας, που είχαν την τύχη να πάρουν μια οικονομική ανάσα χάρη στον μεγάλο σταρ της "Αλμπισελέστε".

Ο Λιονέλ Μέσι ήταν στο δωμάτιο του, περιμένοντας το παιχνίδι με την Βραζιλία στο Μπέλο Οριζόντε, όταν άκουσε την πόρτα να χτυπάει. Δύο ή τρεις

άνθρωποι εμφανίστηκαν, όλοι από την ομάδα ασφαλείας που φροντίζει για τα μέλη της εθνικής Αργεντινής και του είπαν "Λίο, πρέπει να σου μιλήσουμε. Για έξι μήνες δεν μας έχουν πληρώσει. Η κατάσταση είναι περίπλοκη, είσαι ο αρχηγός της ομάδας, μας γνωρίζεις, σου ζητάμε να μας βοηθήσεις".

Ποια ήταν η αντίδραση του Μέσι; Τηλεφώνησε στον πατέρα του Χόρχε και του ζήτησε να στείλει αμέσως χρήματα ώστε να λυθεί το πρόβλημα που ταλαιπωρούσε τους ανθρώπους ασφαλείας.

Ο Juan Palo Varsky του ραδιοφωνικού σταθμού Metro 95.1 της Αργεντινής ήταν ο άνθρωπος που αποκάλυψε το θέμα και ο ίδιος σχολίασε τα εξής:

"Σίγουρα όταν ο Μέσι μάθει ότι κάποιος μίλησε γι' αυτό θα τσαντιστεί, αλλά δεν πειράζει. Υπάρχουν μια σειρά από ανάλογες δράσεις που δεν θέλει να γνωρίζει ο κόσμος, αλλά πιστεύω ότι αυτό έπρεπε να το πω γιατί δεν υπάρχει λόγος να μείνει κρυφό".

Φυσικά αυτή η κίνηση ανθρωπιάς του Μέσι που έδωσε οικονομική ανάσα σε πολλές οικογένειες, συγκέντρωσε σχόλια θαυμασμού για τον μεγάλο σταρ της εθνικής Αργεντινής και της Μπαρτσελόνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα