Εκστρατεία πάταξης διαδικτυακού στοιχήματος με άλλες 4 χώρες

Συντονισμένη έρευνα για πάταξη του παράνομου διαδικτυακού στοιχήματος πραγματοποίησε η αστυνομία στη Λεμεσό, με πάσα μυστικότητα, σε συνεργασία με τις Ολλανδικές αρχές. Ταυτόχρονες έρευνες έγιναν και σε άλλες 4 Ευρωπαϊκές χώρες.

Μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού και Αρχηγείου, στην παρουσία Ολλανδών ανακριτών, πραγματοποίησαν έρευνα σε σπίτι Ολλανδού υπηκόου στη Γερμασόγια. Ταυτόχρονες έρευνες για αδικήματα συνομωσίας προς διάπραξη κακουργήματος, παροχή υπηρεσιών στοιχήματος χωρίς άδεια και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, πραγματοποιήθηκαν

στο Ηνωμένο Βασίλειο, Ολλανδία και Αυστρία.

Τα μέλη της κυπριακής αστυνομίας εκτέλεσαν αίτημα συνδρομής των Ολλανδικών Αρχών και στο σπίτι του 40χρονου εντοπίστηκαν δύο Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές, δύο σκληροί δίσκοι, ένας πύργος ΗΥ, καταγραφείς κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης, 6,5 χιλιάδες ευρώ, έγγραφα και δύο αυτοκίνητα που φαίνεται να αγοράστηκαν από χρήμα που προήλθαν από παράνομες δραστηριότητες.

Η έρευνα διήρκησε από τις 7 και 45 το πρωί μέχρι τη μία το μεσημέρι. Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού συνελήφθη το πρωί στην Ολλανδία αφού θεωρείται μέλος οργάνωσης που ασχολείται με το παράνομο διαδικτυακό στοίχημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα