Εκδηλώσεις διαβητικού συνέσμου Πάφου

Επίσκεψη στο Δήμαρχο Πάφου Φαίδωνα Φαίδωνος, πραγματοποίησε, την περασμένη Πέμπτη, το Διοικητικό Συμβούλιο του Παγκύπριου Διαβητικού Συνδέσμου της επαρχίας Πάφου, στο Δημοτικό Μέγαρο.

Ο Δήμαρχος Πάφου, αφού άκουσε με προσοχή τα αιτήματα των παραγόντων του Παγκύπριου Διαβητικού συνδέσμου της Επαρχίας Πάφου, υποσχέθηκε ότι θα στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις τον Διαβητικό Σύνδεσμο και θα παρευρεθεί στις επόμενες εκδηλώσεις που θα γίνουν, με αποκορύφωμα τις 14 Νοεμβρίου, στην Παγκόσμια Μέρα, για τον Διαβήτη.

Από

την πλευρά του ο πρόεδρος του Διαβητικού Συνδέσμου Πάφου Αντρέας Χαραλάμπους ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Πάφου Φαίδωνα Φαίδωνος για την φιλοξενία και ευχήθηκε σε μια συνεχή συνεργασία με το Δήμο Πάφου, με μοναδικό γνώμονα τα συμφέροντα των διαβητικών

Σε μια άλλη εξέλιξη αύριο Παρασκευή ο Διαβητικός Σύνδεσμος Πάφου, διοργανώνει διάλεξη για το διαβήτη στις 18.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του κοινοτικού συμβουλίου Τίμης. Κύριος ομιλητής θα είναι ο ειδικός διαβητολόγος Χρίστος Χρίστου.Θα μιλήσουν επίσης η ποδολόγος Χριστιάνα Καλλονά και η διατροφολόγος Στέφανη Αγαθαγγέλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα