Ginsana®: Ενισχύστε το ανοσοποιητικό σας!

Ήρθε η στιγμή να ανακαλύψετε το Ginsana®, μία φυσική πηγή ενέργειας για να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα και παράλληλα να το θωρακίσετε απέναντι σε ιώσεις και την εποχική γρίπη.

Η υγεία μας είναι το σημαντικότερο όπλο μας για να μπορούμε να ζούμε καλά και φυσιολογικά. Προϋπόθεση, όμως, είναι να λειτουργεί σωστά το ανοσοποιητικό μας σύστημα, το οποίο μας θωρακίζει έναντι σε ιούς και βακτηρίδια. Οι κίνδυνοι που διατρέχει, όμως, ο οργανισμός μας είναι πολλοί - η ηλικία, το άγχος, η κακή διατροφή, η αλλαγή των εποχών, η κούραση-, μπορούν να τον εξασθενήσουν σε μεγάλο

βαθμό.

Αν ο οργανισμός σας λοιπόν είναι ήδη καταπονημένος, είναι λογικό να μην μπορεί να θωρακιστεί απέναντι σε ιώσεις και τις εποχικές γρίπες, με αποτέλεσμα να αισθάνεστε συχνά άρρωστοι, αδύναμοι και κουρασμένοι.

Τη λύση έρχεται να δώσει το Ginsana®, το μόνο προϊόν που περιέχει, σε κάθε κάψουλα, 100 mg τυποποιημένου εκχυλίσματος Ginseng G115®, του είδους τζίνσεγκ που έχει μελετηθεί περισσότερο σε παγκόσμιο επίπεδο. Το Ginsana® είναι μια φυσική πηγή ενέργειας, όπως έχει καταδειχθεί σε πολλές κλινικές και προκλινικές μελέτες. Μπορεί να αυξάνει τη σωματική απόδοση και ταυτόχρονα να ενδυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα, χάρη στις ανοσορρυθμιστικές ιδιότητές του, αυξάνοντας παράλληλα και τον ενεργειακό μεταβολισμό. Το τζίνσενγκ, η ρίζα της ζωής όπως ονομάζεται, είναι ένα από τα παγκοσμίως γνωστά θαυματουργά βότανα. Οι τονωτικές και θεραπευτικές του ιδιότητες το κατατάσσουν από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα στα σημαντικότερα φυσικά βοηθήματα για την τόνωση του ανθρώπινου οργανισμού, και είναι γνωστό εδώ και χιλιάδες χρόνια για τη διεγερτική και προστατευτική δράση που ασκεί στο ανοσοποιητικό σύστημα.

Έτσι, λοιπόν, λαμβάνοντας το Ginsana® διεγείρετε την αντίδραση του ανοσοποιητικού σας συστήματος και παράλληλα ενισχύετε την αμυντική του ικανότητα απέναντι σε ασθένειες και μολύνσεις, ενώ μειώνεται και η ανάπτυξη βακτηριδίων για όσους πάσχουν από χρόνια βρογχίτιδα. Κι αυτό αποδεικνύεται, καθώς κλινικές μελέτες έχουν αποδείξει ότι το Ginsana® μειώνει κατά τρεις φορές τον κίνδυνο προσβολής από τη γρίπη και/ή το κοινό κρυολόγημα.

Το Ginsana® λοιπόν είναι ιδανικό για όσους αισθάνονται κουρασμένοι ή αδύναμοι, αλλά και για όσους υποφέρουν τακτικά από γρίπη ή εποχική γρίπη και συνιστάται ιδιαίτερα για τους ενήλικες που επιβάλλεται να θωρακίσουν το ανοσοποιητικό τους σύστημα, ως επίσης και για εξασθενημένους οργανισμούς από θεραπείες με αντιβιοτικά.

Εισάγεται στην Κύπρο από την Marathon Trading και διατίθεται σε όλα τα φαρμακεία στην τιμή των €19.20 χωρίς Ιατρική Συνταγή. Συνιστώμενη διάρκεια θεραπείας: τουλάχιστον 2-3 εβδομάδες. Συμβουλευτείτε πάντα τον φαρμακοποιό σας πριν από τη χρήση.

Marathon Trading

Λεωφόρος Κιλκίς 35, 2234 Λατσιά, Λευκωσία

Τηλ.: 22.89.95.00

[email protected]

www.marathontrading.com

www.facebook.com/marathontrading.cy

Keywords
Τυχαία Θέματα