Ειδικός αστυφύλακας ένοχος για ναρκωτικά

Ένοχος κρίθηκε από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, ειδικό αστυφύλακα, στην κατηγορία ότι υποκίνησε τρίτο πρόσωπο, να του προμηθεύσει ναρκωτικά. Παράλληλα, αθωώθηκε από τις υπόλοιπες κατηγορίες που αντιμετώπιζε, οι οποίες αφορούσαν κατοχή ποσοτήτων κάνναβης και κοκαΐνης.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε το 2011, όταν ο ειδικός αστυφύλακας , είχε συλληφθεί με την υποψία ότι επίτηδες τοποθέτησε ναρκωτικά στο στο αυτοκίνητο της εν διαστάσει συζύγου του για να την εκδικηθεί καθώς είχαν διαφορές μεταξύ τους, όπως αναφέρεται σε σημερινό δημοσίευμα του «Πολίτη».

Η υπόθεση βγήκε

στην επιφάνεια, σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, όταν μέλη της ΥΚΑΝ έλαβαν γραπτό μήνυμα στο κινητό τους τηλέφωνο, που έκανε λόγο ότι σε αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο σε υπεραγορά, όχημα που ανήκε στην εν διαστάσει σύζυγο του κατηγορούμενου.

Μετά από έρευνες που ακολούθησαν στο εν λόγω όχημα, βρέθηκαν μικρές ποσότητες ναρκωτικών ουσιών και συγκεκριμένα, κάνναβης και κοκαϊνης.

Η επαρχιακή δικαστής, Εύη Αντωνίου, έκρινε ένοχο τον ειδικό αστυφύλακα στην κατηγορία ότι υποκίνησε άλλο πρόσωπο να του προμηθεύσει ναρκωτικά.

Μάλιστα το πρόσωπο αυτό, κατέθεσε ως μάρτυρας κατηγορίας στο δικαστήριο και κρίθηκε αξιόπιστος.

Η υπόθεση ορίστηκε για τις 18 Ιανουαρίου, προκειμένου ν’ αγορεύσει ο συνήγορος υπεράσπισης για μετριασμό της ποινής και πιθανότητα να επιβληθεί και ποινή.

Μέχρι τότε ο ειδικός αστυφύλακας διατάχθηκε να παραμείνει υπό κράτηση, καταλήγει το δημοσίευμα του «Πολίτη».

Keywords
Τυχαία Θέματα