«Έφαγε» τον Χάρη ο Ακιντζί

Πέρσι ο Χάρης Γεωργιάδης, φέτος ο Μουσταφά Ακιντζί ο βραβευθείς του περιοδικού Politico. Αυτά αναφέρουν πηγές που θέλουν τον Τ/κ ηγέτη να βρίσκεται στην καρδιά της Ευρώπης προκειμένου να παραλάβει το βραβείο και παράλληλα να πραγματοποιήσει σειρά επαφών.

Η ευρωπαϊκή εκδοχή του Politico βραβεύει ανθρώπους καθορίζουν, αλλάζουν ή και επηρεάζουν με τη στάση τους τα δεδομένα στην Ευρώπη, μέσα από τη δουλειά και τη στάση ζωής τους γενικότερα
Το περσινό σημαντικό αυτό βραβείο, έλαβε ο Υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης.

Δείτε εδώ: Politico:Υποψήφιος Ευρωπαίος πολιτικός

της χρονιάς ο Ακιντζί

Όπως σημείωνε πέρσι το περιοδικό, που έδινε το προφίλ του Κύπριου ΥΠΟΙΚ, «η οικονομική ανάκαμψη (στην Κύπρο) επήλθε μέσω της πειθαρχημένης τακτικής του Γεωργιάδη, του οποίου οι στενοί συνεργάτες τού πιστώνουν σταθερότητα και ετοιμότητα ώστε να εκπληρωθούν αλλά και να ξεπεραστούν οι απαιτήσεις των δανειστών».

Το άρθρο για τον ΥΠΟΙΚ της Κύπρου, ως μέλος των 28 όπως τους αναγιγνώσκει το Politico, επισημαίνει ότι κανείς από τους προκατόχους του δεν άντεξε παραπάνω από 11 μήνες, ενώ σημειώνει πως ο ίδιος, αν και αντιμετώπισε κριτική, ανταπεξήλθε με επιτυχία.

«Παρόλο που οι δείκτες της ανεργίας και τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια δείχνουν πως υπάρχει ακόμη δουλειά για να γίνει, η επόμενη χρονιά θα είναι η τελευταία για την Κύπρο υπό το άγρυπνο βλέμμα της Τρόικας», ανέφερε καταληκτικά το άρθρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα