Έδωσε το "ΟΚ" ο Σίλβα: Θέλει πίσω τον Γιαννιώτα

«Οριστικοποιήθηκε η επιστροφή του Γιαννιώτα στον Ολυμπιακό Πειραίως το καλοκαίρι», αναφέρει νέο δημοσίευμα από την Ελλάδα όσον αφορά το μέλλον του Έλληνα άσου. Σύμφωνα με το δημοσίευμα του sportdog.gr ο Πορτογάλος έδωσε το «οκ» και ο Γιαννιώτας γυρίζει στον Πειραιά,

αυτή τη φορά όμως όχι για να εξεταστεί, αλλά για να παραμείνει στην ομάδα.

Σίλβα στη διοίκηση: "Ναι, τον θέλω, φέρτε τον πίσω"!

Στον Ολυμπιακό προχωρούν εδώ και καιρό, σε συνεργασία με τον Μάρκο Σίλβα, τον προγραμματισμό εν όψει της νέας σεζόν, με τον Γιαννιώτα να περιλαμβάνεται στις πρώτες επιλογές του Πορτογάλου.

Το δημοσίευμα αναφέρει:

«Ο τεχνικός των πρωταθλητών παρουσιάζεται να έχει κάνει ήδη θετική εισήγηση για έναν Έλληνα άσο του Ολυμπιακού που παίζει στο εξωτερικό και έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις. Ο λόγος για τον Γιάννη Γιαννιώτα, ο οποίος έχει "βγάλει μάτια" στον ΑΠΟΕΛ, ικανοποιώντας απόλυτα τους ανθρώπους των Ερυθρολεύκων, οι οποίοι ρώτησαν τον Μάρκο Σίλβα αν θέλει τον Έλληνα εξτρέμ πίσω στην ομάδα το καλοκαίρι. Όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο Πορτογάλος έδωσε το ΟΚ για την επιστροφή του Γιάννη Γιαννιώτα στο Λιμάνι, ξεκαθαρίζοντας ότι σκοπεύει να τον συμπεριλάβει τα πλάνα του για τη νέα σεζόν. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, ο νεαρός άσος να πάρει τη θέση του Δημήτρη Κολοβού, ο οποίος βρίσκεται δεδομένα στη "μαύρη λίστα" του Μάρκο Σίλβα και έχει βλέψεις για μεγάλη μεταγραφή σε ομάδας της Μπουντεσλίγκα».

Keywords
Τυχαία Θέματα