Ένας θρύλος λέει αντίο (βίντεο)

Ιστορικό θα είναι το ματς στο «Στέιπλες σέντερ» του Λος Αντζελες μεταξύ των Λέικερς και των Γιούτα Τζαζ.

Ιστορικό γιατί θα αποτελέσει το τελευταίο παιχνίδι ενός από τους θρύλους του ΝΒΑ, του Κόμπε Μπράιαντ. Ο σούπερ σταρ των Λέικερς και του ΝΒΑ θα παίξει για τελευταία φορά τα ξημερώματα σε επίσημο παιχνίδι, στην 20ετη καριέρα του, και στη συνέχεια θ' αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Ο

37χρονος Μπράιαντ μετά από τα 20 χρόνια σπουδαίας καριέρας, στη διάρκεια της οποίας κατέκτησε πέντε πρωταθλήματα ΝΒΑ και δύο χρυσά ολυμπιακά μετάλλια, θα παίξει για τελευταία φορά τα ξημερώματα και οι φίλαθλοι του Λος Αντζελες ετοιμάζονται να τον αποθεώσουν, για μια ακόμη φορά. Για μια τελευταία φορά...

Μάλιστα η διοίκηση των Λέικερς αλλάζει το παρκέ, προς τιμήν του μεγάλου ηγέτη της ομάδας. Συγκεκριμένα οι άνθρωποι του συλλόγου θα τοποθετήσουν στο παρκέ τους δύο αριθμούς (8 και 24), που φορούσε ο «Black Mamba» στη διάρκεια της σπουδαίας καριέρας του, στην ομάδα του Λος Άντζελες.

Ο Μπράιαντ φόρεσε από την πρώτη μέρα της παρουσίας του στον «μαγικό κόσμο» του ΝΒΑ το Νο. 8, με το οποίο πανηγύρισε τρία πρωταθλήματα (2000, 2001, 2002). Ωστόσο, τη σεζόν 2006-2007, αποφάσισε να φορέσει στην πλάτη του το Νο. 24, το οποίο φορούσε και στο σχολικό πρωτάθλημα. Η φανέλα με το όνομα του και τον αριθμό «24» έγινε πρώτη σε πωλήσεις στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και με αυτή, ο Αμερικανός σταρ πήρε δύο πρωταθλήματα, τα οποία συνδύασε με το βραβείο του MVP των τελικών (2009, 2010), αλλά και το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη για το 2008.

Keywords
Τυχαία Θέματα