Δύσκολες ώρες για την Πωλίνα: Αγνοείται ο γιος της

Ώρες αγωνίας περνάει εδώ και τέσσερις μέρες η Πωλίνα, καθώς έχει χάσει τα ίχνη του γιου της, ο οποίος βρίσκεται στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στη Σκωτία.

Τη Δευτέρα η γνωστή τραγουδίστρια βρέθηκε στο τμήμα ασφαλείας Χαλανδρίου για να δηλώσει την εξαφάνιση του 21χρονου γιου της Απόστολου, ο οποίος σπουδάζει στη Γλασκώβη. Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Κυριακής βρέθηκε στα Σπάτα, για να υποδεχτεί τον γιο της, ο οποίος όπως φαίνεται δεν αποβιβάστηκε

ποτέ από την πτήση που έφτασε στην Ελλάδα! Η επόμενη κίνησή της ήταν να καταθέσει δήλωση εξαφάνισης στην αστυνομία. Από την πλευρά της η αστυνομία, ενημέρωσε την Ιντερπόλ, αφού ο νεαρός βρίσκεται στο εξωτερικό και εκεί η ΕΛ.ΑΣ δεν έχει δικαιοδοσία.

«Πήγα στην αστυνομία για να έχω την πρόσβαση, γιατί επειδή είναι ενήλικος υπάρχει το απόρρητο των εισιτηρίων, να μπορέσεις να δεις αν ήταν στην λίστα των επιβατών ή όχι», λέει αναστατωμένη η γνωστή τραγουδίστρια η οποία μέχρι αυτή την ώρα δεν ξέρει τι έχει συμβεί καθώς το κινητό του γιου της είναι απενεργοποιημένο.

Keywords
Τυχαία Θέματα