Σκίμπε: "Καταπληκτικός ο Μανιάτης"

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Μίκαελ Σκίμπε εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τη νίκη και την εμφάνιση της Εθνικής κόντρα στην Αυστραλία, ενώ μ' αφορμή το υπέροχο γκολ του που σημείωσε, "έπλεξε" το εγκώμιο του Γιάννη Μανιάτη.

Η Εθνική Ελλάδας επικράτησε με 2-1 της Αυστραλίας στο δεύτερο φιλικό των δύο ομάδων, έχοντας πολύ βελτιωμένη εικόνα σε σχέση με το πρώτο ματς. Κατά

τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Μίκαελ Σκίμπε χαρακτήρισε δίκαιη την επικράτηση της Ελλάδας,

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

"Η νίκη της ομάδας μας ήταν απόλυτα δίκαιη και σύμφωνα με την εικόνα που έβγαλαν οι παίκτες μου στον αγωνιστικό χώρο δεν αφήσαμε περιθώρια στον αντίπαλό μας, προκειμένου να μας απειλήσει", δήλωσε αρχικά και πρόσθεσε: "Ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο εκτός των δύο γκολ που πετύχαμε με τον Μάνταλο και τον Μανιάτη, είχαμε τη δυνατότητα να πετύχουμε και άλλο ένα γκολ τουλάχιστον στις αντεπιθέσεις που κάναμε και τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε. Είχαμε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα και δεν επιτρέψαμε στην Αυστραλία να μας απειλήσει.

Ούτε στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε τον έλεγχο του αγώνα. Αμυνθήκαμε πάρα πολύ σωστά και ομαδικά, πιέσαμε τον αντίπαλο για να μην βρει χώρους, αλλά επιθετικά αυτό που μας έλειψε ήταν η σωστή τελική πάσα στις φάσεις που κατορθώσαμε να βγάλουμε μπροστά στην εστία της Αυστραλίας, ώστε να σκοράρουμε κι άλλο γκολ. Αν και θα μπορούσε να είχε επιτευχθεί αυτό στο δοκάρι του αρχηγού μας. Ωστόσο, για άλλη μια φορά δεχθήκαμε γκολ από στημένη φάση και αυτό είναι κάτι που πρέπει να βελτιώσουμε".

Για το υπέροχο γκολ του Γιάννη Μανιάτη, σχολίασε: "Ήταν απλά καταπληκτικό. Όντως καταπληκτικός ο Μανιάτης. Δεν βλέπεις κάθε μέρα ποδοσφαιριστές να πετυχαίνουν γκολ από 60 μέτρα απόσταση. Δεν μπορείς να κάνεις τίποτε άλλο από το να χειροκροτήσεις την προσπάθειά του. Ήταν απίθανο αυτό που έκανε".

Keywords
Τυχαία Θέματα