Δύσκολες καιρικές συνθήκες με μόλις τρεις ιστιοπλοΐες

Μέσα σε αφόρητη ζέστη πραγματοποιήθηκε το Παγκύπριο Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ 2017 BIC TECHNO Παίδων &Κορασίδων U16, Αγοριών &Κοριτσιών U17, LASER 4.7 Αγοριών &Κοριτσιών U18, Παίδων &Κορασίδων U15 στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Ιστιοπλοϊκών Αγώνων του ΚΟΑ στη Λεμεσό.



Αποτέλεσμα των δύσκολων καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν, ήταν να διεξαχθούν μόλις τρεις ιστιοπλοΐες.

Την Παρασκευή (30/6) δεν είχαμε καθόλου αέρα, με αποτέλεσμα να μην γίνουν ιστιοδρομίες. Το Σάββατο (1/7) είχαμε μία ιστιοδρομία και την Κυριακή (2/7) άλλες δυο.

Από τις στιγμές που ξεχώρισαν, ήταν η παρουσία του διεθνούς κριτή από το Ισραήλ Nino Shmueli, ο οποίος προέδρευσε και της Επιτροπής Ενστάσεων. Ο κ. Shmueli ήταν υπεύθυνος για όλους τους στίβους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο στη Βραζιλία και η παρουσία του δείχνει την πρόθεση της Ομοσπονδίας μας να παρέχει στους αθλητές της τις καλύτερες συνθήκες.

Στην κατηγορία Laser στα αγόρια κάτω των 16, την πρώτη θέση κατέλαβε ο Γιώργος Γιασεμίδης (Ναυτικός Όμιλος Λάρνακας), δεύτερος ήρθε ο Μάριος Δημητρίου (Ναυτικός Όμιλος Κερύνειας) και τρίτος ο Παναγιώτης Χατζηαναστάση (Ναυτικός Όμιλος Λάρνακας).

Στα κορίτσια κάτω των 16, την πρώτη θέση κατέλαβε η Λουίζα Παναγιώτου (Ναυτικός Όμιλος Λεμεσού), δεύτερη η Μαριλένα Μακρή (Ναυτικός Όμιλος Αμμοχώστου) και τρίτη η Γεωργία Ζαβού (Ναυτικός Όμιλος Κερύνειας).

Στα αγόρια κάτω των 18 την πρώτη θέση πήρε Σωτήρης Φανάρη (Ναυτικός Όμιλος Λάρνακας), τη δεύτερη θέση ο Απόστολος Αποστολίδης (Ναυτικός Όμιλος Λεμεσού) και την τρίτη θέση ο Πάνος Κωνσταντίνου (Ναυτικός Όμιλος Αμμοχώστου).

Στα κορίτσια κάτω των 18, η πρωτιά κατέληξε στη Λουίζα Παναγιώτου (Ναυτικός Όμιλος Λεμεσού), στη δεύτερη θέση τερμάτισε η Σταύρη Τοτού (Ναυτικός Όμιλος Αμμοχώστου) και στην τρίτη θέση η Μαριλένα Μακρή (Ναυτικός Όμιλος Αμμοχώστου).

Δείτε αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα στην ιστοσελίδα της ΚΙΟ www.cysaf.org.cy

Keywords
Τυχαία Θέματα