Καβενάγκι: «Μακάρι να γυρίσει στη Ρίβερ Πλέιτ ο Τσόρι»

Ο Φερνάντο Καβενάγκι μίλησε για τη Ρίβερ Πλέιτ και αναφέρθηκε στον Τσόρι Ντομίνγκες, τονίζοντας ότι ο 36χρονος άσος πάντοτε έχει στο μυαλό του την επιστροφή στους «μιγιονάριος».



Ο Φερνάντο Καβενάγκι μπορεί να έχει σταματήσει πλέον το ποδόσφαιρο, αλλά η γνώμη του για τη Ρίβερ Πλέιτ έχει ιδιαίτερη σημασία. Ο «Καβεγκόλ» μίλησε για τη νέα Ρίβερ και αναφέρθηκε στον Τσόρι Ντομίνγκες. «Θέλω να έρθει ο Ντομίνγκες.

Και ο ίδιος θέλει να επιστρέψει κι ελπίζω ότι αυτό θα γίνει τον Ιούνιο. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να αγωνιστεί και στα δύο άκρα», ανέφερε σε ραδιοφωνικό σταθμό ο Καβενάγκι.

Ο Ντομίνγκες δεν είναι στα πλάνα του Πάουλο Μπέντο όπως φαίνεται και από το γεγονός ότι δεν βρίσκεται στις αποστολές του Ολυμπιακού και δεν αποκλείεται το καλοκαίρι να πάρει και ο ίδιος την απόφαση και να επιστρέψει στην Ρίβερ Πλέιτ.

«Πάντα μιλάω με τον Τσόρι. Θέλει πάντα να επιστρέψει στη Ρίβερ Πλέιτ και ελπίζω ότι αυτό μπορεί να συμβεί τον Ιούνιο. Το σπίτι μας είναι πάντα ανοιχτό για αυτόν. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να αγωνιστεί στα άκρα και να κάνει τη διαφορά», ανέφερε ο άλλοτε συμπαίκτης και καλός φίλος του άσου του Ολυμπιακού.

Keywords
Τυχαία Θέματα