Δύο αγώνες σε Λευκωσία και Λεμεσό

Με δύο παιχνίδια θα συνεχιστεί η 8η αγωνιστική του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών Α’ Κατηγορίας «Τάσος Μητσόπουλος». Στην Λευκωσία η Καπάτσος Ομόνοια θα υποδεχτεί στο «Τάσσος Παπαδόπουλος Ελευθερία» την ΕΘΑ, σε παιχνίδι που θα μεταδοθεί μέσω live streaming και θα ξεκινήσει στις 17:00, ενώ την ίδια ώρα στην Λεμεσό η Αναγέννηση Γερμασόγειας θα αγωνιστεί κόντρα στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου.

Καπάτσος

Ομόνοια – ΕΘΑ (17:00, Live Streaming)

Η Ομόνοια θα αγωνιστεί ως τυπικά γηπεδούχος κόντρα στην ΕΘΑ, θέλοντας να πετύχει την 2η της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Στον πρώτο γύρο οι «πράσινοι» τα πήγαν πολύ καλά στον αγώνα κόντρα στην ΕΘΑ, όμως η ομάδα της Έγκωμης επικράτησε με 75-64. Στην Ομόνοια υπάρχει η πίστη πως η ομάδα θα μπορέσει τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος να κερδίσει κάποια παιχνίδια, αφού παρ’ όλη την προσπάθεια που έγινε στο πρώτο μισό της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, το συγκρότημα του Νικόλα Παπαδόπουλου πέτυχε μόλις μία νίκη.

Η ομάδα της Έγκωμης όμως έχει ως μοναδικό στόχο από τον αγώνα την νίκη κόντρα στην Ομόνοια, και σε συνδυασμό με απώλειες που θα έχουν ομάδες που βρίσκονται πιο πάνω στην βαθμολογία, να μπορέσει να πλησιάσει περισσότερο στις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος. Η ΕΘΑ είναι ανεβασμένη το τελευταίο διάστημα, βρισκόμενη σε καλή κατάσταση, θέλοντας να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα. Ο αγώνας θα μεταδοθεί σε ζωντανή μετάδοση μέσω live streaming από την ιστοσελίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης στο www.basketball.org.cy με παραγωγή από τον Alfa Sports TV.

Αναγέννηση Γερμασόγειας – Ε.Ν. Παραλιμνίου (17:00)

Στην Λεμεσό η Αναγέννηση Γερμασόγειας θα υποδεχτεί την Ένωση Νέων Παραλιμνίου, σε παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 17:00 και θα πραγματοποιηθεί στο «Σπύρος Κυπριανού». Οι γηπεδούχοι θα κυνηγήσουν το πρώτο τους θετικό αποτέλεσμα για φέτος, απέναντι σε μία ομάδα που έχει παρόμοιους στόχους στο φετινό πρωτάθλημα και επίσης καίγεται για την νίκη.

Η πρώτη φορά που οι δύο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες φέτος βρήκε νικήτρια την Ένωση, με τους «βυσσινί» να θέλουν να επαναλάβουν την επιτυχία τους, πετυχαίνοντας την τρίτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Το αποτέλεσμα του εν λόγω αγώνα θα είναι πολύ σημαντικό ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος, με τις δύο ομάδες να ετοιμάζονται να τα δώσουν όλα για την νίκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα