ΑΠΟΕΛ: Δικαιολογίες τέλος!

Οι δικαιολογίες τέλειωσαν στον ΑΠΟΕΛ. Η ομάδα από δω και μπρος θα κριθεί αυστηρά αφού μέχρι τώρα, υπήρχαν κάποια ελαφρυντικά που μπορούσαν να επικαλεστούν οι γαλαζοκίτρινοι. Με την είσοδο του 2016, όλα αυτά εξανεμίζονται και η ομάδα οφείλει να παρουσιαστεί καθώς πρέπει, αντάξια των προσδοκιών της διοίκησης και του κόσμου της και να διεκδικήσει με αξιώσεις τον τίτλο.

Οι ποδοσφαιριστές πήραν τις απαραίτητες ανάσες, σωματικές και ψυχολογικές και πλέον καλούνται να φορέσουν το καλό τους κοστούμι

για να φέρουν σε πέρας τη δύσκολη αποστολή τους. Κακά τα ψέματα οι ίδιοι έκαναν τα εύκολα - δύσκολα και τώρα πρέπει να το αντιστρέψουν.

Ο πήχης είναι αρκετά ψηλά, ενώ κανείς στη διοίκηση δεν φαίνεται να χάνει την αισιοδοξία του για την ομάδα. Με μπροστάρη του Πρόεδρο Πρόδρομο Πετρίδη εκφράζουν κάθε τρεις και λίγο την πίστη τους για την υλοποίηση των στόχων. Βέβαια, με τα λόγια δεν γίνεται τίποτα και άπαντες στον ΑΠΟΕΛ οφείλουν να αντιληφθούν τις δυσκολίες, να βελτιωθούν αισθητά και να τα μετατρέψουν σε πράξη.

Το πρώτο τεστ θα είναι αύριο, απέναντι στη Δόξα. Μια ομάδα αρκετά ανταγωνιστική και που δυσκόλεψε πάρα πολύ τον ΑΠΟΕΛ στον πρώτο γύρο. Ως εκ τούτου, ο Τιμούρ Κετσπάγια και οι ποδοσφαιριστές του θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί και συγκεντρωμένοι για να κάνουν ποδαρικό με το δεξί στο 2016.

Keywords
Τυχαία Θέματα