Δόξα: Χωρίς άγχος για την υπέρβαση…

Εδώ που έφτασε η Δόξα, δύο αγωνιστικές πριν από το τέλος να κυνηγά την είσοδό της στην εξάδα, δεν είναι και λίγο πράγμα… Ο βασικός στόχος της άνετης παραμονής εξασφαλίσθηκε, όμως δεν θα αδιαφορήσει στον απογευματινό αγώνα (16:00) με τη Ν. Σαλαμίνα, του οποίου το αποτέλεσμα θα είναι κρίσιμο ως προς την ομάδα που θα καταλάβει την 6η θέση και θα παίξει με τους «μεγάλους» στα πλέι-οφ.

Το παιχνίδι με τους «ερυθρόλευκους» στο «Αμμόχωστος» είναι ιδιαίτερα σημαντικό, καθότι αν κερδίσει η Δόξα που έχει 29 β. θα υποσκελίσει τη Ν. Σαλαμίνα (31β.) στη βαθμολογία,

θα βρεθεί στην 6η θέση και θα κρατά την τύχη στα χέρια της στην τελευταία αγωνιστική, όπου θα υποδεχθεί την Πάφο. Στις τάξεις της ομάδας όμως διοίκηση και τεχνική ηγεσία προσπαθούν να αποφορτίσουν τους παίκτες από ενδεχόμενο άγχος. Δηλώνουν ότι ο πρώτιστος στόχος για αποφυγή περιπετειών έχει επιτευχθεί και αν δεν καταφέρουν να τερματίσουν στην εξάδα, δεν θα τους κατηγορήσει κανένας.

Ακόμη και αν δεν κερδίσει όμως η Δόξα, θα κοιτάξει να μη χάσει τουλάχιστον, για να έχει την ευκαιρία στην τελευταία αγωνιστική στην έδρα της να νικήσει την Πάφο και να τερματίσει στην 7η θέση, μπαίνοντας επικεφαλής στον β΄ όμιλο (7-12).

Ο Λούκας Χατζηλούκας δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα, καθώς εκτός του τιμωρημένου Στέλιου Δημητρίου και των τραυματιών Περέιρα, Νέγκρι, έχει τους υπόλοιπους παίκτες στη διάθεσή του. Επιστρέφει από τιμωρία ο Λεάντρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα