Να φωνάξει «παρών» στη δύσκολη αποστολή

Στην εξαιρετικά δύσκολη αποστολή που έχει σήμερα στο Τσίρειο (16:00) απέναντι στην ΑΕΛ, ο Εθνικός καλείται να ανταποκριθεί και να φύγει με βαθμολογικό κέρδος, ώστε να αποφύγει κατά πρώτο λόγο τον απευθείας υποβιβασμό και κατά δεύτερο να προσθέσει πόντους στην κλίμακα οριστικής παραμονής του στην Α΄ κατηγορία στη συνέχεια με τα πλέι-άουτ.

Η ομάδα της Άχνας έχει 23 βαθμούς και ασφαλώς δεν νιώθει καθόλου άνετα. Έτσι, ο αγώνας με τη λεμεσιανή ομάδα χαρακτηρίζεται υψίστης σημασίας. Αν καταφέρει και αποσπάσει βαθμολογικό όφελος, τότε

στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου θα υποδεχθεί στο Δασάκι τη Ν. Σαλαμίνα και θα έχει την ευκαιρία με νίκη να καρπωθεί άλλους τρεις βαθμούς, προκειμένου να αρχίσει τη β΄ φάση του πρωταθλήματος με τις καλύτερες προϋποθέσεις.

Τα προβλήματα δεν λείπουν για τον Ντανίλο Ντόντσιτς, καθώς θα απουσιάζουν λόγω τιμωρίας τρεις παίκτες. Ωστόσο, υπάρχουν οι λύσεις για να αναπληρώσει τα κενά και να παρουσιάσει μια αξιόμαχη ομάδα. Συγκεκριμένα, δεν υπολογίζονται οι αμυντικοί Έβερτον και Ατάντα, καθώς και ο μέσος Πιντσέλι.

Τη θέση του Έβερτον στο αριστερό άκρο της άμυνας αναμένεται να πάρει ο Έμερικ ντε Βρίσε, ενώ το κενό του Ατάντα θα καλύψει ο Ιάκομπ, ο οποίος επιστρέφει από τιμωρία. Μια θέση στη μεσαία γραμμή, αντί του Πιντσέλι, διεκδικούν οι Ελκούγια Γκριγκαλασβίλι και Μάριος Πουτζιουρής.

Ο Ντόντσιτς κατασκόπευσε την ΑΕΛ στον πρόσφατο επαναληπτικό κυπέλλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα