ΔΩΡΕΑΝ Υπηρεσία Απογραφής Περιεχομένων!

Προστατεύστε τη Μεγαλύτερη Επένδυση της Ζωής σας με τη σωστή Απογραφή Περιεχομένων!

Η Gan Direct, αναγνωρίζοντας ότι το σπίτι μας και τα πάντα μέσα σε αυτό είναι ίσως η μεγαλύτερη και σημαντικότερη επένδυση στη ζωής μας, προσφέρει στους κάτοχους Ασφάλισης Οικίας τη δωρεάν Υπηρεσία Απογραφής Περιεχομένων Οικίας.

Σε περίπτωση καταστροφής ή κλοπής των περιουσιακών μας στοιχείων, είναι σχεδόν αδύνατο να μπορέσουμε να θυμηθούμε όλα τα αντικείμενα του σπιτιού μας και, κυριότερα, να γνωρίζουμε την αξία τους. Γι’αυτό

και η δωρεάν Υπηρεσία Απογραφής Περιεχομένων Οικίας της Gan Direct έχει σχεδιαστεί με σκοπό να προστατεύσει τα περιουσιακά σας στοιχεία, παρέχοντάς σας μια ακριβή και ολοκληρωμένη απογραφή τόσο του περιεχομένου όσο και της αξίας αυτού, για να αναγνωρίσετε ανά πάσα στιγμή τι λείπει από το σπίτι και να κάνει τη διαδικασία υποβολής και διευθέτησης της απαίτησης εύκολη και γρήγορη.

Επιπλέον, ένα μέλος της Ομάδας Άμεσης Δράσης της εταιρείας επισκέπτεται το χώρο σας, για να σας καθοδηγήσει και να ετοιμάσει για εσάς μία ακριβή απογραφή περιεχομένων.

Γιατί μια απογραφή είναι πιο εύκολο να γίνει πριν από μια καταστροφή, παρά μετά!

Βρείτε τα διαφορετικά επίπεδα απογραφής στην ιστοσελίδα μας, στο www.gandirect.com και καλέστε δωρεάν στο 800 5 10 15, για να λάβετε δωρεάν προσφορά Ασφάλισης Οικίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα