Διπλό μεταγραφικό χτύπημα με 90 εκατομμύρια ευρώ!

Ο Ζοζέ Μουρίνιο φαίνεται πως βρήκε τους "εκλεκτούς" του για την άμυνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και είναι έτοιμος να πληρώσει 45.000.000 ευρώ για τον καθένα εξ αυτών. Αμφότεροι αγωνίζονται στην Μπενφίκα και έχουν ξεχωρίσει με την απόδοσή τους τη φετινή χρονιά.

Ο πρώτος είναι ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός Βίκτορ Λίντελεφ, ο οποίος τα έχει βρει με τους "κόκκινους διαβόλους" και ετοιμάζεται να κάνει τη μετάβαση από τον Ιανουάριο. Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του πορτογαλικού "RTP", θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 2 στον αγγλικό σύλλογο.

Ο διεθνής Σουηδός ποδοσφαιριστής

αποκτήθηκε από τους Λουζιτανούς το καλοκαίρι του 2012 από τη Βαστέρας έναντι 60.000 ευρώ. Μετά από τέσσερα χρόνια παρουσίας στη δεύτερη και την πρώτη ομάδα των "αετών", ο Λίντελεφ αποτελεί τον βασικό στόπερ της πατρίδας του και της Μπενφίκα και ετοιμάζεται να πάρει μεταγραφή 40.000.000 ευρώ, συν ακόμα 5.000.000 με τη μορφή μπόνους.

Το ταξίδι του προέδρου της Μπενφίκα, Λουίς Φιλίπε Βιέιρα, στην Αγγλία είχε ακόμα έναν λόγο. Ο Νέλσον Σεμέντο έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις τον τελευταίο καιρό και η Γιουνάιτεντ βρίσκεται σε αναζήτηση και δεξιού μπακ.

Αν και η Μπενφίκα δεν θέλει να χάσει ακόμα ένα βασικό "γρανάζι" της άμυνάς της, εφόσον οι Άγγλοι ενεργοποιήσουν το καλοκαίρι τη ρήτρα αποδέσμευσης του 23χρονου Πορτογάλου (μια φορά διεθνής με την ανδρική ομάδα), τότε οι πρωταθλητές της χώρας δεν πρόκειται να αντισταθούν.

Αυτό διότι η ρήτρα αγγίζει τα 45.000.000 ευρώ και ισοδυναμεί με ρεκόρ πώλησης στην ιστορία του συλλόγου, το οποίο μέχρι στιγμής κατέχει η Ζενίτ, όταν απέκτησε τον Άξελ Βίτσελ έναντι 40.000.000 ευρώ το καλοκαίρι του 2012.

Keywords
Τυχαία Θέματα