Xωρίς δηλώσεις η συνάντηση Ερντογάν - Ερτουγρούλογλου

Πραγματοποιήθηκε στις 3 το απόγευμα ώρα Τουρκίας (14:00 ελεύθερων περιοχών) η συνάντηση του “υπουργού εξωτερικών” Ταχσίν Ερτουγρούλογλου με τον Τούρκο Πρόεδρο, Ταγίπ Ερντογάν στο Ακ Σαράι, το προεδρικό μέγαρο.

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της τουρκικής προεδρίας, η συνάντηση ήταν κλειστή για τον Τύπο. Δεν ακολούθησαν δηλώσεις.

Αύριο ο κ. Ερτουγρούλογλου θα έχει συνάντηση με τον Τούρκο Αναπληρωτή Πρωθυπουργό, αρμόδιο για θέματα Κύπρου, Τουγρούλ Τουρκές και τον Τούρκο ΥΠΕΞ, Μεβλούτ Τσαβούσοσγλου.

Το Κυπριακό

και διμερή θέματα θα απασχολήσουν αυτές τις συναντήσεις, σύμφωνα με τον τ/κ Τύπο, ενώ ο κ. Ερτουγρούλογλου επιστρέφει στα κατεχόμενα αύριο μετά την ολοκλήρωση των επαφών του στην Άγκυρα.

Στο μεταξύ, η “Κίπρις ποστασί” γράφει σήμερα ότι ο κ. Ερτουγρούλογλου προκατέβαλε το ΚΕΕ όσον αφορά τη μετάβαση ή όχι στη Γενεύη για τη διάσκεψη για το Κυπριακό, λέγοντας ότι παρόλο που τα κομματικά όργανα δεν έχουν λάβει τελική απόφαση, ο ίδιος δεν μπορεί να σκεφτεί ότι το ΚΕΕ δεν θα είναι στη Γενεύη από τη στιγμή που όλοι θα είναι εκεί. Δήλωσε δε ότι αυτή είναι η προσωπική του άποψη και πως αυτός είναι ο υπεύθυνος στο ΚΚΕ για το Κυπριακό.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα