Δίπλα στον Μουρίνιο ο Ζλάταν

Ο Σουηδός επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, τόνισε ότι η ομάδα δεν είναι αρκετά καλή για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι ο Ζοσέ Μουρίνιο λαμβάνει το καλύτερο που μπορεί από το υπάρχον υλικό.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται στην έκτη θέση της βαθμολογικής κατάταξης, τρέχοντας ένα σερί 20 αήττητων παιχνιδιών, με τον τεχνικό της ομάδας, Ζοσέ Μουρίνιο να αποτελεί αντικείμενο έντονης κριτικής για τα δυσανάλογα αποτελέσματα συγκριτικά με τις δαπανηρές μεταγραφικές επενδύσεις του περασμένου

καλοκαιριού.

Παρ' όλα αυτά ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς τάχθηκε στο πλευρό του προπονητή του, αναφέροντας ότι διαθέτει το πνεύμα του νικητή, το οποίο διαχέεται σε ολόκληρη την ομάδα.

«Θεωρώ ότι ο προπονητής λαμβάνει το 200 τοις εκατό από την ομάδα. Αν ήμασταν αρκετά καλοί, θα βρισκόμασταν στην πρώτη θέση. Ακόμη διατηρεί το πνεύμα του νικητή, αφού δεν είναι κάτι που μπορείς να χάσεις. Αν το έχεις, το έχεις. Δεν είναι κάτι που μπορείς να αποκτήσεις. Τον ξέρω πολύ καλά. Είναι πολύ ευθύς στην δουλειά του. Σε κοιτάζει στα μάτια και σου λέει αυτό που σκέφτεται. Το προτιμώ αυτό. Είμαι από τις παλιότερες γενιές, όταν η ευθύτητα ήταν πιο συνηθισμένη από ότι είναι σήμερα».

Keywords
Τυχαία Θέματα