«Δεν θα παραπλανηθούμε από τις αναφορές του Προέδρου»

Ο Σύνδεσμος Κατόχων Τραπεζικών Αξιογράφων εκφράζει απογοήτευση για τις «νεφελώδεις αναφορές» του Προέδρου της Δημοκρατίας κατά την εξαγγελία της υποψηφιότητάς του το περασμένο Σάββατο, και τις δηλώσεις του σε εβδομαδιαία εφημερίδα χθες, Κυριακή.

Στην ανακοίνωσή του, ο Σύνδεσμος αναφέρει ότι στις προηγούμενες προεδρικές εκλογές, ο Πρόεδρος «υποσχέθηκε να ανταλλαγούν τα αξιόγραφα με έντοκα κυβερνητικά ομόλογα. Μάλιστα, αυτό περιλήφθηκε στο προεκλογικό μανιφέστο 100+1 προτάσεις που είχε συνομολογήσει

με το ΔΗΚΟ (πρόταση 96)».

Προσθέτει ότι στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης «κάλεσε τον πρόεδρο του Συνδέσμου στο Προεδρικό και του ζήτησε να τον εφοδιάσει με τις προτάσεις όλων των κομμάτων και με εκείνες του Συνδέσμου, και μόλις τις έπαιρνε θα συγκαλούσε σύσκεψη όλων των εμπλεκομένων, σε μια προσπάθεια εξεύρεσης κοινά αποδεκτής λύσης για εξωδικαστική λύση του προβλήματος. Ο Σύνδεσμος ακόμη περιμένει…».

«Αν νομίζει ο κύριος Πρόεδρος ότι με τις θέσεις αυτές θα παρασυρθούν τα θύματα των αποφάσεών του και θα τον ψηφίσουν, πλανάται πλάνη οικτρά», σημειώνει ο Σύνδεσμος Κατόχων Τραπεζικών Αξιογράφων, προσθέτοντας ότι «αυτό ισχύει για όλους τους υποψηφίους προέδρους. Έχουμε μπουχτίσει από υποσχέσεις. Θέλουμε έργα και όχι λόγια».

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις εξελίξεις όσον αφορά το έγκλημα των αξιογράφων θα ανακοινωθούν κατά την Έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Κυριακή 22.10.17 και ώρα 11.00 στη Χοιροκοιτία.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα