Καταγγελία: Διευθύντρια έκανε τον βίο αβίωτο σε μαθητές

Νέες σοβαρές καταγγελίες γονέων κατά εκπαιδευτικών, φέρουν νέα αναστάτωση στον τομέα της Παιδείας.

Πράματα και θάματα κατήγγειλε στη μεσημβρινή εκπομπή του ΣΙΓΜΑ «Μεσημέρι και Κάτι» γονιός μαθητή, ο οποίος κατηγορεί διευθύντρια σχολείου ότι έκανε τη «ζωή ποδήλατο» στα παιδιά του.

Να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη καταγγελία υποβλήθηκε τόσο στο Υπουργείο Παιδείας

όσο και σ’ άλλες αρμόδιες Υπηρεσίες.
Όπως είπε ο καταγγέλλων πατέρας, το πρόβλημα άρχισε πριν δυόμισι με τρία χρόνια, όταν η διευθύντρια «πολεμούσε, για δικούς της λόγους, το παιδί του».
Αρχικά θεώρησε ότι πιθανόν το παιδί του να είναι ατίθασο, όμως την ίδια συμπεριφορά επέδειξε και προς τον μικρό αδελφό, όταν επίσης φοίτησε στο συγκεκριμένο σχολείο.

Όπως είπε ο πατέρας, τα παιδιά του «είχαν αδικαιολόγητα μειωμένες διαγωγές για δύο χρόνια».

Ο καταγγέλλων υποστήριξε ότι άλλοι γονείς μαθητών τον είχαν ενημερώσει τότε ότι δεν πρέπει να διεκδικήσει την Προεδρία του Συνδέσμου Γονέων, καθώς η Διευθύντρια δήλωσε ότι σε μία τέτοια περίπτωση, «δεν θα συνεργαζόταν ποτέ ξανά με τον Σύνδεσμο Γονέων».

Ο καταγγέλλων είπε ότι «αναγκάστηκε να αλλάξει σχολείο για τα 2 παιδιά και καθημερινά πλέον δέχεται συγχαρητήρια για τη συμπεριφορά των παιδιών του.
Κλείνοντας, τόνισε ότι δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα με τη Διευθύντρια και δεν γνωρίζει τον λόγο που η Διευθύντρια τηρούσε αυτή τη στάση απέναντι στα παιδιά του».

Στην εκπομπή παρενέβη τηλεφωνικά και ο Ανδρέας Παπαστυλιανού, Α’ λειτουργός εκπαίδευσης, ο οποίος επιβεβαίωσε την εν λόγω καταγγελία, δίνοντας περισσότερες λεπτομέρειες.

Όλες οι πληροφορίες στο βίντεο στο πάνω μέρος της είδησης.

Keywords
Τυχαία Θέματα